Előzetesen a Dungeon Siege 3 kooperatív

  • Írta: InGen
  • 2011. május 8.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix és az Obsidian okosan építették fel a Dungeon Siege 3 videobemutatóit: először láttunk előzeteseket a különböző karakterekről, most pedig láthatjuk őket együtt: ilyen lesz a játék legnagyobb ütőkártyájának szánt négyfős kooperatív üzemmód.

Be kell vallanunk, hogy az egy-egy karakterre koncentráló Dungeon Siege 3 bemutatók nem mindig voltak a legjobbak. Az Obsidian viszont már akkor is azt nyilatkozta, hogy a játék igazából kooperatív módban mutatja ki a foga fehérjét, és úgy gondolják, hogy a Diablo 3 megjelenéséig nem is részesülhetünk majd hasonló hack & slash multiplayer-élményekben. Reméljük így lesz; a megjelenés már közelít, addig is itt a co-op trailer:

6.
6.
Lordnekroseth
Az egy az nagyon tetszett,a kettő már kicsit elvesztette a varázsát....erer azért kivi leszek. Ugye jön ps 3 ra?
5.
5.
bali0216
4.
4.
HerodPK
Oo elokerult msr. Negativ is:) thx azt a semire se jo hozzaszolast:)
3.
3.
HerodPK
Hat amike voltak 1-1 hosrol nekem se jott be a 2.t imattam igy meg hogy lessz coop must have game:)) diablo 3 ugyis csuszik meg .....csak meg nem arulktak el:))XD hnay fos a coop igy herok alapjan akkor 4?
2.
2.
Józsi_Doe
Az Obsidian vagy remek(Fallout NV, Kotor2) vagy pocsék(Alpha Protocol) játékokat tud csinálni, de egytől egyik mind nagyon bugos. vajon ez melyik kategóriába fog tartozni?
1.
1.
koffein
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...