Becélozta a mobilokat a Valve

  • Írta: InGen
  • 2011. május 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Steam-szolgáltatások bevezetése a PlayStation 3-on hatalmas siker volt a Valve számára. Innen nézve pedig felmerül a kérdés: hol maradnak a cég szoftverei az egyre inkább népszerűvé váló mobilplatformokról. A cég fejesei szerint már célba vették az iPhone-t és az Androidot.

A témával kapcsolatban először Doug Lombardi, a cég marketingért felelős alelnöke beszélt, aki bevallotta, hogy a cég kicsit későn kezdi el a mobilplatformokra történő belépést: "Még csak most kezdtünk el gondolkozni a dolgon. Az emberek már kérik tőlünk egy ideje a mobilos támogatást, s minél többen kérik, annál inkább úgy érezzük, hogy cselekednünk kellene."
 
Később aztán Jason Holtman, az üzletfejlesztésért felelős vezető is nyilatkozott az ügyben: "Egy játékfejlesztő cégnek manapság már mindenképp el kell gondolkodnia azon, hogy a mobilos világban is legyen egy platformja. De egyelőre nem tudok semmi konkrétat mondani."

A legvalószínűbb eset persze, hogy az iPhone és az Android valamiféle Steam-alkalmazást fog kapni a közepesen közeli jövőben. S akkor lassan már egyedül csak az Xbox 360-ról hiányzik a Steam, amit jelenleg a Microsoft Xbox Live-os platform-politikájának köszönhetően nem igazán tud megvalósítani a Valve.

31.
31.
zola2000
#10: jah, az a sega cucc hatalmas poén, igazán megcsinálhatná rá a steamet ez a brazil amerikai valve :)
28.
28.
Hubert Cumberdale
Portalt osztani azért, mert szar a grafika, meg rövid a játék olyan, mint ha a litle big planet-et osztanád amiért nem elég ijesztő.
27.
27.
GhostDog24
A játék elején van 1 pocsolya amibe bele lépsz és arra vered h nem lötyög? igazán nem az fogja, nem csak ennek a játéknak, de semmilyen a játék élményét elvenni vagy éppen hozzá adni... a crysis 2 -őt a leg lowabb rafikán játszottam és nagyon tetszett úgy is.
26.
26.
GhostDog24
Most nem ezért vagy azért de itt szidják a grafikát föleg krissz26 ami igen nagyon nem szimpi de elfogadom amit mond, mert neki nem jön be DE f***om -.-" 1 szobát 4 fallal hogy csinálnál meg szebbre???
23.
23.
Wikho
#11: Open your eyes.
Open your mind.

Valve szlogen. Eléggé ledegradáltad előzetesen :)
17.
17.
GhostDog24
#15. Az FPS játékidejének a tényével egyetértek csak a valve még az FPS-eket is meg tudta hosszúra csinálni és talán ez hiányzik egyeseknek... én is örülnék ha olyan hoszu lenne a portal 2 mint a HL2 de multi részével téneg meg van 8-10 óra a leg prob játékosoknak is (ami ugye a törtösök nagy észének nem adatik meg pedig az is a story része!) + az acsik
12.
12.
zsomen
#11: Nem. De a Valve szó azt jelenti, hogy csap/szelep. Ennyire egyszerű.
11.
11.
adriano28
van egy kérdésem már hihetetlen régóta
miért van a half-life játékok elején amikor belépünk csávónak szemében egy csap??? tán ha megtekerem nyál jön ki a száján vagy mán mi van most?:/
10.
10.
Extol
Xboxon kívül már csak az a japán kínai WC-be szerelhető fali hugyozós játék nincs meghódítva
9.
9.
adye
#8: Fogadjunk nincs érettségid magyarból...

Az "ingyen" szócskán volt a hangsúly!
7.
7.
adikas21
Bocs ,hogy ideírok,de kéne egy nagy segítség,most lett újratelepítve a gépem és hiába teszek fel bármi játékot mindnél hiányzik valami bővítmény.
Aki tudna segíteni mit lehet ilyenkor tenni megköszönném.
5.
5.
.LnB
Az ő nézőpontjukból érthető, az én nézőszempontomból bosszantó.
4.
4.
adye
#3: Pénzre mennek rá mint minden normális ember, te is azt tennéd a helyükbe.
3.
3.
.LnB
Csinálhatnának inkább már valami játékot, nem minden platformot meghódítani. Látszik, hogy a pénzre mennek rá mert fejleszteni, új játékokat kiadni nem akarnak. (Portal-t kiadták, de ugye egy pályázatnak indult a játék nem ők fejlesztették, csak felkarolták a fejlesztőket.)
2.
2.
koffein
ja csak az a poén, hogy működés közben még nem láttuk a Steamet ps3on mert azóta offline a psn. Pedig nagyon is kiváncsi lennék rá
1.
1.
adye
Nagyon jó hír! Portal 2-t iPadre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...