Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)

Jókora frissítést kap a Team Fortress 2

Évek óta végre egy újabb nagyobb frissítéssel bővül a Team Fortress 2 videójáték, sőt a Valve még a játékosokat is bevonja a fejlesztésbe.

Nyilvánosságra került több Valve-játék fájlcsomagja

A cég történetének legnagyobb méretű kiszivárogtatása több klasszikus címet is érint, azonban újat nem.

Team Fortress 2 - megdőlt a játékosszám-rekord

Hihetetlen, de mégis igaz: több mint 14 évvel a megjelenés után ismét megdöntötte a saját rekordját a Team Fortress 2, ugyanis soha ennyien nem játszottak még egyszerre a Valve online lövöldéjével, mint az elmúlt napokban.

Halloweeni frissítést kapott a Team Fortress 2

A Team Fortress 2 már 13 éve húzza az igát, így igen meglepő, hogy a Valve most egy újabb tartalmi frissítéssel egészíti ki az online lövöldét. A Scream Fortress XII négy új pályát és egy halom kozmetikai extrát tartogat.

Megjelent a Team Fortress 2 klasszikus modja

A Team Fortress 2 nem mai játék, és rengeteget változott azóta – hogy jó vagy rossz irányba, mindenki döntse el maga. Az Eminoma nevezetű moddercsapat évekkel ezelőtt tökélte el, hogy olyat alkotnak, ami visszahozza a kezdeti hangulatot.

A Team Fortress 2 szobrokkal emlékezik Rick Mayre

Rick May szinkronszínész volt, a legismertebb videojátékos szerepeként Peppy Hare-t lehetne mondani, vagy Soldiert a Team Fortress 2-ből. A Valve is kiveszi a részét a színész előtti főhajtásból: játékbéli szobrokkal emlékeznek meg Mayről.

Bővül a Valve Studio Orchestra Spotify-zenetára

A Valve játékainak feledhetetlen dallamaival bővül a stúdió hivatalos Spotify-csatornája. Egyelőre csak a Team Fortress 2, valamint a Dota 2 szerepel a listán, ez viszont a jövőben változni fog.

Íme, a Steam 1000 legtöbbet játszott játéka

A minap egy apró zavar jelentkezett a Steam API-ján, amit a Valve gyorsan be is foltozott. Szerencsére a SteamSpy atyja elég gyors volt ahhoz, hogy a hiba alapján összeállítsa a platform legtöbbet játszott játékainak toplistáját.

730 milliós forgalma lehetett a Valve-nak tavaly

Azon valószínűleg senki nem lepődik meg, hogy a Valve elképesztő számokat tud felmutatni, a pontos összegeket illetően viszont csak tippelni tudunk. Egy friss becslés szerint 730 millió dolláros forgalma lehetett tavaly a cégnek.

Gabe Newellt a fizetős modokról kérdezgették

Maga Gabe Newell, a Valve főnöke válaszolt a játékosok és a modderek kérdéseire a Redditten. Természetesen a nemrég bejelentett fizetős modok voltak terítéken, és szerencsére érkezett pár megnyugtató válasz is.