Ősszel rajtol az Age of Empires Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy ősszel indul el az alapvetően ingyenesen játszható, de mikrotranzakciók útján bővíthető Age of Empires Online. Most, hogy a PC-s piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az efféle címek, Redmond is hülye lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.

Bár anno azt hittük, hogy az Age of Empires is a jól bevált séma mentén halad majd végig a történelem legfontosabb mérföldkövein, a sejtésünk nem igazolódott be: a Microsoft visszakanyarodott az ókorba, és a legújabb rész megint a görögöket és az egyiptomiakat veszi majd elő. A játékot az eredeti fejlesztőkből verbuvált Robot Entertainment kezdte el fejleszteni, most pedig a Gas Powered Games szorgoskodik rajta.

A Microsoft a minap megerősítette, hogy az úgynevezett "freemium" zsánerben rajtoló stratégia ősszel jelenik meg digitális és dobozos formában is: bár a játék alapvetően ingyenes lesz, mikrotranzakciók útján újdonságokat vásárolhatunk hozzá, a boltokban is ilyen induló csomagokat lehet majd kapni, amelyek nem csak az alap klienst, de némi extrát is tartalmaznak majd.

A játékosok idővel új civilizációkhoz, különféle boosterekhez és egyéb extrákhoz férhetnek hozzá. Amennyiben a játék új civilizációval bővül, ott természetesen ingyen is elérhetők lesznek bizonyos tartalmak, viszont más bónuszokért már fizetni kell. Extrák lesznek a "pro prémium civilizációk" is, ezeket a huszas szintű, mondhatni hardcore játékosoknak szánják majd. A booster csomagok közül eddig a Defence of Crete nevű kooperatív mód ismert, ebben a hullámokban érkező ellenfeleket kell visszaverni, míg a birodalmi extráknak köszönhetően felspécizhetjük a fővárosunkat, hogy az egyedi és szép legyen.

A Microsoft szerint 5-20 dollár értékben lehet majd kiegészítőket vásárolni, de a pontos árazást és a végleges megjelenési dátumot csak a hónap végén fogják bejelenteni.

11.
11.
adam222
nemkell béta kulcsal szarakodni, aki játszani akar az tegye a következöt

1. http://www.gamesforwindows.com/en-US/download/ erről a linkről letöltöd a GfW Marketplace-t
2. Csinálsz egy live accountot ha még nincs
3. belépsz és a megvásárolható játékoknál ottlesz az Age of Empire online , rákattintasz h megveszed (persze ingyenes) kitőltöd a számlát
4. miután ezzel megvagy a downloadsnál le tod tölteni a játékot és játszani is tudsz nem kér semmilyen kulcsot (probáltuk működik )
5. Enjoy
10.
10.
Scoo
Most őszintén. 20 perc alatt hogy a fenébe lehet látni megítélni egy stratégia játékot???!!!! Ez max az első küldetésre elég ahol kb fel kell húznod egy házat. Ez nem Cod sorozat hogy egyből a sűrűjébe, agynélkül...
A grafika azért olyan amilyen, hogy a gyengék gépeken is fusson. Ez egy ingyenes játékét, nem egy 15.000ft-s dobozos Age of!!!!!
9.
9.
Ooorky
Aki kapja marja (küldtek egy 2. kulcsot amit valamelyik ismerősömnek adhatom, de senkinek se kellett... Megértem őket, én 20 percet játszottam vele uninstall előtt).

http://www.ageofempiresonline.com/beta
Code: BTTWC-6GRRM-WQ663-XMYJC-DYV9D
6.
6.
kár h a béta alatt elért eredmények elvesznek T.T
5.
5.
Scoo
Bezony. Tessék csatlakozni most! Az is aki még nem tud vele játszani, de majd akar.
4.
4.
kukac450
igazán lehetnétek jófejek, kedved GK olvasók, és követhetnétek ezt a Fészbúk oldalt: http://www.facebook.com/pages/Age-of-Empires-Online-magyar-klub/159866430743576 .... nem több, csak a magyar AoEOnline csapata. Kérlek benneteket, osszátok meg, és lájkoljátok, hogy ha már a szlovákoknak is van sok rajongójuk, nekünk is legyenek! Hajrá Hungary!
3.
3.
Bako
Ez az esetünkben 5-20 Eurót fog jelenteni :S
2.
2.
ilor14
#1: énis azt néztem!
1.
1.
Mortis
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...