Age of Empires Online PC

A Robot Entertainment és a Gas Powered Games műhelyében készül a kizárólag online játszható, MMORTS, az Age of Empires új része!

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.

Készül az új Age of Empires?

Mostanában csak mobiljátékos és remake-fronton hallottunk az Age of Empires-sorozatról, pedig elképzelhető, hogy hamarosan egy teljes értékű folytatást is kapunk hozzá. Ami biztos: a Microsoftnak már van hozzá stúdiója.

Bezárt az Age of Empires Online

Több mint 524 millió single küldetés és 13 millió multis küldetés lezavarása után leálltak az Age of Empires Online szerverei. Az online stratégia 2011-ben indult a Robot Entertainment és Gas Powered Games gondozásában.

Lehúzza a rolót a Games for Windows Live?

A Games for Windows Live piactere bezár, ez biztos, viszont nagyon úgy néz ki, hogy jövő nyáron maga a szolgáltatás is lehúzza a rolót. Hivatalos megerősítésünk egyelőre nincs.

Mobilokra költözik az Age of Empires

Először pletykaszinten merült fel, hogy a Microsoft mobilokra is kihozná néhány címét, és nem sokkal később meg is erősítették az Age of Empires átiratát. Ja, és nem feltétlenül kell hozzá Windows Phone.

Age of Empires Online - nem lesz új tartalom

A Gas Powered Games lezártnak tekinti az Age of Empires Online fejlesztését, búcsút mondhatunk a folyamatosan érkező tartalmaknak, a munkálatok befejeződtek. A támogatás viszont nem áll le.

Teljesen free-to-play lett az Age of Empires Online

A Gas Powered Games bejelentette, hogy immáron teljesen free-to-play modellre vált az Age of Empires Online. Korábban csak próbaszinten vethettük bele magunkat az online RTS-be, ám mától minden civilizáció elérhető. Negyvenedik szint felett akár az új csapatalapú multiplayer mód is

Az MW3-at játsszák legtöbbet Xbox Live-on

Befutott a Xbox Live-ról szóló toplista legfrissebb kiadása - a június 4-gyel kezdődő héten ismét a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legtöbbet játszott játék, utána a Minecraft következik és a dobogó harmadik fogát a Black Ops első része csípte meg. A GTA 4 továbbra is a PC-sek kedvence.

Age of Empires Online - traileren a játék lényege

Mindeddig haboztál az Age of Empires Online kipróbálásával? A Microsoft első free-to-play online stratégiája már eléggé kiforrott ahhoz, hogy tegyünk vele egy próbát. A legújabb előzetesben még egyszer és utoljára elmagyarázzák nekünk, mi is az AoE Online valójában.