Új Alan Wake jön ősszel - nem folytatás, nem DLC

  • Írta: InGen
  • 2011. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Mondhatnánk, hogy bizonytalan az Alan Wake jövője, de ez azért nem lenne helytálló, mert úgy látszik, hogy a Remedy már évekre előre pontosan tudja, mi lesz az író sorsa. Készül például egy új Alan Wake játék, ami nem is a második rész, de nem is DLC az elsőhöz. Akkor mi?

Nem kell félnie a rajongóknak, hamarosan jön az újabb adag Alan Wake - legalábbis ezt mondja Oskari Hakkinen, a Remedy egyik nagykutyája. Ami viszont érdekesebb, hogy elmondása szerint az új anyag se nem DLC, sem pedig nem az Alan Wake 2, s egyelőre a becélzott platformokat sem tudjuk, bár viszonylag nagy biztonsággal tippelhető be az Xbox 360.


Hakkinen szerint a játékon már jópár hónapja dolgozik a Remedy egy része, s amellett, hogy új kalandokkal szolgál majd az első rész rajongóinak, egyúttal rengeteg új játékost ismertethet meg a franchise-zal.

Valamire következtetni csak a korábbi álláshirdetésekből tudunk: ezek alapján a Remedy embereket vett fel Xbox 360-as fejlesztéshez, valamint egy Kinect-tapasztalattal rendelkező programozót is kerestek, akinek az Alan Wake engine egy továbbfejlesztett verziójával kellene dolgoznia.

Elképzelhető, hogy valamiféle Kinectre épülő Alan Wake történetet kapunk, vagy akár az első rész remake-jét, kinectes alapokra?

Update! A Remedy úgy tervezi, a játék már ősszel megjelenhet.

14.
14.
Ibanez78
#10: Ne hasonlítsd őt a tipikus konzolosokhoz. Nekem is boxom van, de nekem tök 8, hogy kijön PC-re vagy sem. Még az sem érdekelne, ha PS3-ra kijönne. Nem vagyok irigy típus. Viszont nem örülnék, ha Kinectre hegyeznék ki. Jobb lenne inkább egy Alan Wake 2.
11.
11.
Mortician
#10: Egy hozzá hasonló szánalmas nyomorult még csak reakciót sem érdemel, nem vele kell azonosítani a konzolos közösséget. Ilyenek vannak mind a PC-s, mind a konzolos táborban...
7.
7.
vytros
Talán végre visszatérnek a kiegészítők készítéséhez?...A mai fejlesztők erősen elfelejtették hogy néhány kieg mennyire javíthat az alap játékon :/
6.
6.
Mortis
Jesszus...Inkább akkor egy Alan Wake köntösű minijáték válogatást.
5.
5.
Moldren
Talán Thomas Zaneről fog szólni.
4.
4.
Sarkadi
PC-s verziónak én is örülnék,mivel a látott videók alapján szórakoztató "kis" játék lett,ami most pont jól jönne. :)
2.
2.
lukaka
1.
1.
Slik
mind1 mi lesz... én ÖRÜLÖK :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...