Hivatalos: bemutatkozott a Soul Calibur V

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Soul Calibur ötödik része. A játékról egyelőre keveset tudni, de az már biztos, hogy ez lesz az "igazi" folytatás, és ha minden jól megy, jövőre jelenhet meg. A bemutatón trailert is vetítettek, de azt még nem kaptuk meg.

A Soul Calibur V érkeztére eddig is lehetett számítani, legutóbb Daishi Odashima árulkodott Twitteren, mikor azt írta, hogy "az SC visszatért". A Namco Bandai a minap jelentette be a játékot a Dubaiban tartott Level Up konferenciáján.

Az új részt a Namco Bandai producere, Hisaharu Tago leplezte le, elmondása szerint az ötödik játék 17 évvel később folytatja a Soul Calibur IV sztoriját - a történet Sophitia Alexandra fiáról, Patroklosról szól. A harcrendszert továbbfejlesztették, és új elemeket, fícsöröket adtak többek között az online módhoz és a karakterszerkesztőhöz is. Ha minden jól megy, a játék 2012-ben jelenhet meg PS3-ra és Xbox 360-ra - bár a bemutatón trailert is vetítettek, ezt még nem kaptuk meg egyelőre.

Érdekességképpen addig álljon itt a mérce, mely szerint világossá vált: a Soul Caliburban szereplő leányzók melleit nem csak úgy hasraütésszerűen alkotják meg. Ezt egyébként szintén Odashima osztotta meg a közönséggel.

8.
8.
Lordnekroseth
JAJ alig várom. Elsőnek azthiszem a 2 vel játszotam talán a Duna plázában a mozi előtt barátnőmmel. Teljesen rákattantam. X boxon szétégettük 100% ra. Nagyon kiváncsi leszek rá. A mortal kombatban nagyot csalódtam.
7.
7.
IceColdKillah
JEEEE!!!! Ez az év 2. legjobb híre (számomra:) Nagyon várom, remélem késés nélkül fog kijönni!

Amúgy haverral most olyan szinten vagyunk hogy aki először hibázik az veszít! Ő Mitsurugi style-al nyomja, én meg Siegfried-el. Kíváncsi vok hogy volt/van/lesz-e SC4 bajnokság, mert az érdekelne! :P
6.
6.
Sheodon
Wow. Be kell vallanom, számítottam rá, hogy lesz szereplőgárda-váltás, de mégis sikerült meglepniük. Ez a vérfrissítés mindenképpen jót tesz a sztorinak, hiszen a fiatalabb karaktereket megtarthatják, viszont új, potenciális szereplők is bekerülhetnek most a játékba.

Nekem mindig is az SC széria volt az egyik kedvencem, úgyhogy most lesz egy pár álmatlan éjszakám. :D

Amúgy van egy eléggé SC hangulatú visszaszámláló az egyik Namco Bandai honlapon, amin 6 óra múlva történik valami. Valószínűleg a trailert jelentik be.

http://www.bandainamcogames.co.jp/cs/list/beginning_of_the_new_chapter/ - érdemes figyelni.
5.
5.
shatterhand
a sztori (vagy inkább a Quest mód) utoljára a dreamcastes verzióban érdekelt (ott még zseniális volt az a rész)

ez meglesz úgyis egyből megyek online-ra
4.
4.
Tacskoexe
Ez az! Mióta vártam erre a bejelentésre! :D
3.
3.
Griewer
VAjon vége Siegfried történetének? Hmm...
Akkor kb. egy szereplőgárda váltásnak roppantul örülnék (bár lesznek akik hiányozni fognak)
2.
2.
M.invisible
Érdekelni fog! Bár a story szerintem nem sok embert győzött meg, már ahogy az az előző részben ki volt vitelezve. A hardszrendszer újításai érdekelnek a legjobban, a IV-nek is eléggé kifinomult volt már. Nem tudom mit lehet még hozzáadni. Mondjuk a critical finish-t kicsit átszabhatnák, hogy ne akkor lehessen elsütni, amikor az ellenfélnek már alig van élete. Igaz így átnevezni is kéne. SC = Tekken fegyverekkel :D
1.
1.
Ennek nem sok értelme van a szilikon korában :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...