Soul Calibur V PS3, X360

Folytatódik a Soul Calibur sorozat - a Namco Bandai az új Tekkennel párhuzamosan fejleszti az ötödik részt.
1510585265

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.
1430733634

Ki a kedvenc Soul Calibur-karaktered?

Erre a kérdésre keresi a választ Project Soul fejlesztőcsapat a Facebookon. Emellett hozzátették, hogy valami "óriási" dologra készülnek. Talán egy új Soul Calibur-játék érkezik?
1374163200

Mi az a Soul Calibur: Lost Swords?

Egyelőre csak a címet ismerjük, de azt a Namco Bandai két kontinensen is levédette, ráadásul egy "játékprogramhoz". Korábban még nem hallottunk utalást arra, hogy folytatódna a sorozat.
1352029326

Tekken Tag Tournament 2 - 840 ezernél

A Namco Bandai közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiben az elmúlt félév eredményei szerepelnek. A japán kiadó nyeresége jócskán megugrott - valamivel több mint a duplája a tavalyihoz képest -, és szokás szerint a verekedős játékai húzták előre leginkább a forgalmát.
1344081600

Jó úton halad a Namco Bandai

A japán Namco Bandai is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült, hogy a korábban nehézségekkel küszködő vállalat növekedő pályára állt, és végre nyugaton is képes volt maradandót alkotni. A sláger még mindig a Naruto és a Soul Calibur.
1333351800

Megvágták a Soul Calibur V sztorimódját

A Soul Calibur V-tel kapcsolatban főleg két kifogásunk volt: egyrészt sok régi, klasszikus karaktert kukáztak, hogy a helyükre egy teljesen ugyanolyan jöjjön, csak más névvel. Másrészt pedig talán az összes Soul Calibur közül ennek volt a legkevesebb egyjátékos tartalma.
1329813103

Soul Calibur V teszt

Soul Calibur... a kard ami körül egy egész játéksorozat forog, és ami a dreamcastes idők óta velünk van. Az ötödik rész azonban már távol került a klasszikus elsőtől és másodiktól. A játékmenet még összetettebb, és sok kedvenc karakter már nem tér vissza. Azért szeretjük?
1327942800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...
1327759205

Soul Calibur V - launch trailer, DLC-tervek

Nem is akármilyen előzetest kaptunk a Soul Calibur V megjelenésének örömére: az egy dolog, hogy bitang hangulatos, de ráadásul hús-vér színészekkel vették fel. S mint ismeretes a játékban szép lányok is találhatók, így azok élőben még szebbek. Ledobják a textilt.
1326715236

iPhone-ra is megjelenik az eredeti Soul Calibur

Az első Soul Calibur forradalminak számított, amikor 1999-ben megjelent konzolokra egy évnyi játéktermi karrier után. A Namco bunyós címe a héten iPhone-ra és iPadre költözik, méltó újragondolása lesz a saga nyitódarabjának.