Brothers in Arms bejelentés hamarosan

  • Írta: InGen
  • 2011. május 12.
  • Hír
Link másolása
A Gearbox valószínűleg a világ egyik legelfoglaltabb fejlesztőcsapata lehet, de a rengeteg projekt közül is akad egy, amiről ugyan már hallottunk, de hatalmas rajongói várakozás övezi: ez a Brothers in Arms új része, amiről tudjuk, hogy készül, de egyelőre mást nem mondtak róla a srácok.

A Gearbox ügyvezető igazgatója, Randy Pitchford igyekezett megnyugtatni a rajongókat: hamarosan várható egy nagyobb bejelentés a következő Brothers in Arms játékkal kapcsolatban. Pitchford újra megerősítette, hogy az anyag már régóta fejlesztés alatt áll (persze ezt már korábban is tudtuk, hiszen a PAX-on is elmondta tavaly), és ők is abszolút imádják a sorozatot, így semmiképpen nem szeretnék a rajongókat sokáig új rész nélkül hagyni.

 
A legutolsó Brothers in Arms játék 2008-ban jelent meg: ez volt a Ubisoft kiadásában megjelenő Hell's Highway. A Gearbox azóta keményen dolgozott a Borderlandsen és annak DLC-in, a Duke Nukem Foreveren, vadul készítik a SEGA számára az Aliens: Colonial Marines-t, valamint a pletykák szerint már fejlesztés alatt áll a Borderlands 2 is. Nem mondhatnánk tehát, hogy a csapat unatkozik, hiszen erre jön rá még az új Brothers in Arms.

19.
19.
Scorpion02
EZ AZ!! Én nagyon szeretem a brothers in armsot:) minden részét nem egyszer végigjátszottam, a Hell's highwayról nem is beszélve, nagyon várom a folytatást a napokat számolom vissza. xD Számomra a legjobb ww2 game és nem azért én nagyon csipázom még a cod-ot is de ez számomra agyonveri.
18.
18.
kebi90
A Brothers In Arms a Band of Brothers (Az elit alakulat)-ra hajaz, szóval több mint valószínű, hogy Baker-ék következő állomása Hollandia füves pusztái után a zord téllel és fenyvesekkel övezett Belgium. Sajnálatos módon még 2 rész várható a Hell's Highway után, mert Belgium után Németország következett a filmsorozat szerint. Reménykedem még abban, hogy mint az Elit Alakulat alapján készítenek még játékot a "The Pacific" formájára is. De szerintem nem vagyok egyedül, aki szereti a sorozatot. :)
17.
17.
gorezalan
vegreeeee vmi masodik vilaghaborus game...mar kicsitt uncsi a sok modern loszar.
16.
16.
steve 18
Hát 2008 már nem most volt!! Oda fog baszni az biztos!! :))
15.
15.
Józsi_Doe
A Hell's Highway gyenge lett, főleg a bugok miatt. A Duke-ot, és a Aliens gammát viszont várom.
12.
12.
simon 555
remélem ott folytatják ahol abbahagyták a történetet.még sok helyszín van ahová mentek az ejtőernyősök berlin előtt.remélem Bastogne is benne lesz.
11.
11.
radko1010
basszus 2008??
hogy repül az idő, de nagyon örülök ennek a hírnek, mert igencsak hirtelen szakadt félbe a hh
10.
10.
LtK
Na végre. A Hell's Highway egyik kedvencem volt =)
9.
9.
Mortis
No de megy e a jövőbe? A mai trend mellett nem tartom elképzelhetetlennek...
8.
8.
Genezis
Jó kis Game volt a BiA de hát egyértelmű volt a folyatás..főleg úgy h sikeres volt:)
6.
6.
Tacskoexe
Már nagyon várom! :D A BiA sorozat a legjobb WWII-es játékok (számomra agyonverik a CoD-ot)
5.
5.
Sarkadi
Nagyon várom,óriási az összes eddigi része.
4.
4.
McDuff
örülök is meg nem is,remélem visszatérnek a gyökerekhez,a BiA 1,2 és a Hells Highway sajnos ég és föld lett...pedig még az első demo anyag,nagyon ígéretes volt,de aztán sajnos végül csak "elkurvult" az is...
3.
3.
Cuppak
VÉGRE!!!!!!!!
A mai legjobb hír !!
2.
2.
hakydakillah
Jó lenne egy új epizód, nagyon szerettem a régieket :-)
1.
1.
attila 999
a budos mindenit.egyik legjobb haborus jatek volt a hells highway.en valahogy akkor lemaradtam a hirrol miszerint mar keszuloben van a folytatas.kiraaalysag
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...