Böngészőben is futtatható az Angry Birds

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 12.
  • Hír
Link másolása
A Rovio lassan minden platformon meghonosítja kedvenc dühös madarainkat - lassan már csak kenyérpirítóra nincs saját verzió -, ezúttal a webböngészőből ingyenesen futtatható változat kapott szárnyra. Habár néhány pálya ismerős lehet a korábbi letölthetős címből, már csak az exkluzív pályákért is érdemes kattintani.

Most már tényleg csak ahhoz nem jut el az Angry Birds, aki masszívan ellen akar állni. A Rovio sikerjátéka, bár nem egyedi ötleten alapszik, igazából a zsáner legfőbb darabjának címé tulajdonítjuk neki - a legutóbbi részt, a Riót már tízmillióan töltötték le. Ezúttal a webböngészős változat jelent meg, javarészt ingyenes alternatívához juttatva a rajongókat. Ahhoz a kisebbséghez tartozol, aki még nem hallott róla? Itt a legjobb lehetőség arra, hogy kipróbáld (a Kínából származó hamisítványt leszámítva).

Elsősorban a Chrome felhasználók örülhetnek, hiszen náluk némileg gyorsabban fut a játék, Firefoxon az igencsak lassú sebesség miatt fájhat a fejünk. Mind az SD, mind a HD változatok a rendelkezésünkre állnak netkapcsolatunktól függően. Hamarosan új kihívásokkal bővül a repertoár.

12.
12.
Quent1n
#5: Hát igen a bada. Én is ilyen telóval szemeztem de ha amíg a Samsung se áll mögé teljes mellszélességgel addig felejtős.

Dogmatix: Nekem telón átjön a dolog fél órára leköti az embert. De pl. asztali gép monitorán elindítani sincs kedvem. Akkor már inkább egy Steames game.
11.
11.
aludttej
#6: én is teljesen így érzek, egyszerűen idegesít ez a játék, nincs benne élvezet csak ha sikerül 1 madárral szinte mindent lerombolnod, az pedig elég ritka. Sztem a legjobb ipod játék messze a real racing 2 :D
9.
9.
Ez tulajdonképpen szerintem a Pocet tank és a Yetisport keverék... nem rossz, de hogy hogy lett ebből mánia... már az Így jártam anyátokkal -ban is emlegetik...
8.
8.
shooter1234
#7: Én sem tudom, hogy mi a jó ebben, de engem képes lekötni. És kevés ilyen lowcore játék akad:D.
7.
7.
Tacskoexe
#6: Na, örülök hogy nem én vagyok az egyetlen aki képtelen felfogni mi a rák olyan nagyon jó ebben a játékban... :/
6.
6.
Dogmatix
Mi olyan jó az Angry Birdsben? Játszottam vele én is, szinte mindegyik részével, de valahogy annyira monotonná és unalmassá válik az egész. iPhone/iPod tulajoknak tudom ajánlani a Cut the rope-ot, Jump Out-ot. De az Angry birdsnél még a Fruit ninja is 1000szer jobb.
5.
5.
radko1010
hát én nem állok ellen, még se élvezhetem még bada-n :(
4.
4.
fojesz
most már tényleg jöhet a chrome operációs rendszer :)
3.
3.
K2 The Highest
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225530_171537759571491_100001458048040_415455_4237400_n.jpg

Imádom:)
2.
2.
Scoo
Napközben ki is próbáltam. Fasza kis munkaidőközben időkitöltő game :)
1.
1.
Mortis
Arra a SEGA-féle WC-s hülyeségre nem terveznek véletlenül egy változatot? Nem lepődnék meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...