Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
1698930000

Több játékba is pro-izraelita reklámok kerültek

Az Angry Birds-játékok fejlesztője, több felkavaró reklámot is letiltott játékaiban, hiszen azok az izraeli külügyminisztérium megbízásából készültek és hamászi militánsokat, rakéta támadásokat, félelemben élő izraeli családokat, robbantásokat és elhomályosított felvételeket mutattak. A reklámokat kisgyerekek is látták...
1692360000

Lezárult a Rovio felvásárlása

Az Angry Birds készítői most már hivatalosan is a Sega-család tagjává váltak, elvileg nem csak a mobiljátékokkal fognak foglalkozni a japán kiadó égisze alatt.
1681725600

Megegyezett a Sega és a Rovio

Az Angry Birds készítő elfogadták a japán kiadó ajánlatát 706 millió dollárról, a közös együttműködés reményei szerint mindkét fél javát szolgálja majd, még az idén várható, hogy lezárul az üzlet.
1681552800

A Sega 1 milliárd dollárért vásárolja fel az Angry Birds készítőit

Habár eddig is voltak hasonló próbálkozásait, úgy néz ki, hogy a Sega most hatalmas fejest ugrik a mobiljáték-bizniszbe. A japán vállalat ezt a Rovio Entertainment felvásárlásával teszi meg.
1649071440

Újra elérhető az első Angry Birds

Az eredeti Angry Birds-játékot néhány évvel ezelőtt levették az alkalmazásboltokból, a minap azonban újra elérhetővé vált. A Rovio teljes tartalommal és új engine-nel készült a visszatérésre.
1585220400

Netflix-sorozatban tér vissza az Angry Birds

2021-ben a dühös madarak ismét feltűnnek a képernyőkön egy animációs sorozat keretében. Az Angry Birds: Summer Madness negyven miniepizóddal gazdagítja a népszerű streaming szolgáltatás kínálatát.
1520244016

Bezárt a Rovio londoni stúdiója

Alig egy évvel a megnyitása után máris lehúzta a rolót a Rovio londoni irodája. A hét főt foglalkoztató csapat egy MMO-jegyekkel felvértezett, teljesen új IP-n dolgozott. Még nem tudni, mi lesz így az új játékkal.
1519556404

Felére csökkent a Rovio piaci értéke

Az előrejelzések szerint nem alakulnak jól az Angry Birds-sorozatért felelős Rovio idei bevételei. A hírre a nemrég tőzsdére ment cég részvényei nem reagáltak túl jól, lényegében felére csökkent a stúdió piaci értéke.
1504609200

Tőzsdére megy az Angry Birds fejlesztőcsapata

Az előzetes hírekkel ellentétben nem vásárolják fel a Roviót, ehelyett tőzsdére megy az Angry Birds fejlesztőcsapata. Harmincmillió euró értékben bocsátanának ki részvényeket, és a jelenlegi tulajdonosok részesedésére is lehet pályázni.
1497605400

Az Angry Birds-csapatot is vinné a Tencent

A hírek szerint újabb játékfejlesztőcég felvásárlására készül a kínai Tencent, a vállalat ezúttal az Angry Birds-sorozatot jegyző Roviót nézte ki magának. Hárommilliárd dolláros vételárról csicseregnek a madarak.