Hivatalosan is készül a Starhawk

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Hír
Link másolása
Bár a Sony megerősítése csupán formális, hiszen már hetek óta bizonyossá vált, hogy készül a Warhawk folytatása, kizárólag PS3-ra. Az is biztos immáron, hogy szakítottak a letölthetős megjelenéssel, így a Starhawk csak teljes értékű, dobozos formában látja meg a napvilágot. Itt vannak az első képek is!

Bár a hivatalos bejelentés a mai GTTV-ben lett volna, egy nappal korábban már leleplezésre került a Starhawk. A fejlesztésért a Lightbox Interactive felel majd, az első információk egyenesen az SCEA Santa Monica producerétől, Harvard Bonintól származnak. Szinte minden korábban felreppent pletyka a játékkal kapcsolatban igaznak bizonyult.

Így már nem titok, hogy a Starhawk az űrben játszódik, azon belül is bolygókon folyik a harc, itt hamisítatlan járművezetéssel megspékelt TPS-akcióban vehetünk részt. Vége a hímsoviniszta megközelítésnek, a Starhawkban női karakterek bőrébe is belebújhatunk. Mechekbe is bepattanhatunk az űrsiklók és a tankok mellett. Lesznek kimondottan űrben zajló dogfightozások is, s a hallottak alapján a járművekre sokkal nagyobb hangsúly terelődik, mint eddig.

A Starhawk ismét PS3-exkluzív címként lát napvilágot, remélhetőleg még az év végén.

4.
4.
lukaka
a környezet starcraftos
3.
3.
Kocsis92
2.
2.
roli33
Na ez nagyon tetszik! Egyébként elsőre Halo + Gears of War kombinációnak néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...