Sztorielőzetesen az Alice: Madness Returns

  • Írta: InGen
  • 2011. május 15.
  • Videó
Link másolása
American McGee mindent belead, hogy megmutassa: elmebeteg vízióival továbbra is képes meghódítani az AAA-kategóriás játékok piacát. Az új Alice előzetese ugyan a játékból nem mutat semmit, de fantasztikusan összeállított, megdöbbentő anyag. Megtekintése kötelező.

American McGee-nek nem jött be az Óz, a projektet félúton elkaszálták. A Grimm-mesék ugyan megjelentek epizodikus formában, de igazából mindenki arra várt, hogy folytassa az Alice-t, amit egykor egyedisége és különösen beteg világa miatt rengetegen megszerettek. Nos, a Madness Returns megjelenéséig már csak hetek vannak hátra, ugyanis június 14-én a boltokba kerül PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

14.
14.
Ettől a trailertől függetlenül a megjelenés évében abszolút esélyes a grafikai citrom díjra ... Persze ettől még lehet jó játék, csak van az a pont ami alatt bántja az ember szemét és már nem képes tolerálni. Ezért esélyesnek tartom arra, hogy egy baromi megosztó játékot sikerül faragniuk...
13.
13.
Shadowsomi
Hát ez valami hihetetlen beteg :D Nagyon helyesen. Vártam már, hogy valaki ilyenre megcsinálja. Mikor kicsi voltam és a mesét néztem, kb így fogtam fel, iszonyat egy darab volt, de most már felnőtt fejhez ez illik úgy mond. Bár lehet baj, hogy az ilyen állatságokat élvezzük xD
12.
12.
bali182
Te jó ég ez elég kemény volt...
11.
11.
AnimeWarlord
Biztos vétel, de azért remélem a grafikán még kicsit pofoznak mert elég tré eddig.
10.
10.
xICEMANx
Én is már nagyon várom a game-et. Nem lesz az év játéka de valamiért jól nézki és érdekes :D
9.
9.
Teletabi
Imádni való kis kedvcsináló:D "Something wrong?"
8.
8.
Józsi_Doe
Ha ilyen jó szürreálisan brutális lesz mint 2:00- után akkor jobb lesz mint az eléggé uncsi előző rész.
7.
7.
LINK 21
öccsém :D:D letettem a hajam a sarokba :D ....ez nagyon beteg ...nyúlnál mondom mennnnny a ****ába :D ...ahmm város anyag :) ... sajna az első kimaadt életemből :( ..
6.
6.
Mortis
Imádom a szürrealitást és ez a játék elég erősnek tűnik benne. :) Már csak a hangulata miatt is érdemes lesz rászánni az időt és a pénzt.
5.
5.
AnimeWarlord
4.
4.
szabovagyokk
woh, ez tényleg nem egy lightos kis game (:
3.
3.
BloodyDeath
Ez a gamma az élbojban van!!! Megjelenéskor azonnal rohanok a boltba oszt megveszem ritka beteg játéknak igérkezik. Órákat eltudok tölteni a youtub-n az elözetesek nézésével egyszerüen nem tudok betelni velük. :)
1.
1.
..::RoLiSoAp::..
AZTAQQVA debeteg... I love it! " It Makes Me Sick"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...