Multis FPS készül Batman főszereplésével

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek, mikor a Warner Bros. bejegyeztetett egy rakás, Batmanhez köthető internetes domain címet? Örömmel jelentjük, az első jelentkező már megérkezett: a Gotham City Impostors a hírek szerint egy multiplayer-orientált FPS lesz, amit a F.E.A.R.-t is jegyző Monolith fejleszt.

Ha már az Arkham City-ből kimarad a multiplayer, kapunk egy külön játékot, ami csak arról fog szólni: a Gotham City Impostorsban Batman és Joker hasonmásait (Team Bats és Team Jokers) fogjuk irányítani, akikkel nyolcfős multiplayer csatákban eshetünk egymásnak. A stílus FPS lesz, a tökéletes kivitelezésről pedig a F.E.A.R. első két részét is jegyző Monolith fog gondoskodni.

Samantha Ryan, a Warner Bros. alelnöke szerint a Gotham City Impostors "szétrobbantja" majd a szuperhősös játékokkal szembeni elvárásainkat, elvégre nem minden nap készül multis FPS valamelyik képregény alapján - a hölgyemény úgy gondolja, hogy a játékosoknak mindenképpen tetszeni fog, hogy eldönthetik: hősök vagy antihősök lesznek-e.

További részleteket nem ismerünk, annyi biztos még mindössze, hogy egy csomó játékfajtára és pályára számíthatunk, illetve testreszabhatjuk majd a karaktereinket, pontosabban azok kinézetét és fegyverzetét is. A játék megjelenése PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható, kizárólag letölthető formában.

Köszi, siityu!

14.
14.
Sakee
Alfréddal, a komornyikkal lehet játszani? :)
13.
13.
Józsi_Doe
Ez elég gagyi dolog lesz, hiába fejleszti a Monolith.
11.
11.
most miért, simán jó lehet! gondoljatok csak a predator-ra abból is van tps is meg fps bár az fps sikeresebb... és batman-nek is vannak jó kügyüjei meg fegyverei és nincs is annyi akrobatikus cucc mint pl a pókemberben
10.
10.
foxtorch
Nekem nem tűnik okos húzásnak, de kíváncsian várom mit hoznak ki ebből az ötletből! Maximum a végén semmi köze sem lesz batmanhez...
9.
9.
Mortis
Jesszus...Mi lesz a következő terv? Körökre osztott Superman RTS, amiben egy falkányi szuperember-klón-t irányítunk? Ezek után nem csodálkoznék.

Idióta ötletnek tűnik, de lehet belőle jó játék. Csak persze a játékos nem fogja kibírni, hogy ne röhögje halálra magát a "több Batman"-en. :D
8.
8.
D4nny
Minek szerkeszthetem a karakterem kinézetét, ha úgysem láthatom? Azért hogy más láthassa? Ja, ez így nagyon megéri... xDí
Akármilyen szuperhősjátékot ( Punishert kivéve ugye... :D ) csak tps-ként tudok elképzelni... mindenesetre én is kíváncsian várom!
7.
7.
Teuton
Elképzelem ahogy Batman kiáll az egyik felhőkarcolóra a sötét éjszakában, város fényei halványan megvilágítják a sziluettjét, körbenéz, majd céloz a rakétavetővel és lő!!
6.
6.
giga321
NA erre én is kíváncsi vagyok hogy ezt hogy oldják meg , bár én jobban örülnék egy tps formának úgy legalább látszik a karakterem is meg batman fps-be még a büdös életbe nem gondolkoztam el ezen. Aztán lehet hogy még jó is lesz tárt karokkal várom.
5.
5.
steve 18
FPS Batman ki hallott má ilyet!! kiváncsi vagyok........
4.
4.
Tacskoexe
Na, erre nagyon kíváncsi leszek! A Monolith tuti nem fogja elszúrni.
3.
3.
kebi90
Hát én is kíváncsi vagyok mi sül ki majd ebből :/ De, hogy nem lesz olyan jó így első hangra mint az Arkham Asylum.. :)
2.
2.
Hubert Cumberdale
Ezt most nem tom értelmezni. Kapunk egy counterstrike-ot batman és joker skinekkel? Vagy egy fps verekedős játékot? Hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...