Gotham City Impostors PC, PS3, X360

Multiplayer-orientált FPS Batman-játék érkezik a F.E.A.R. alkotóitól, a játék kizárólag letölthető formában elérhető.
1403852443

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó ingyenes játékok júliusi felhozatalát. Egy ideje már Xbox One-on is kapunk egy grátisz címet, a jövő hónapban sem lesz másképpen, bár nem túl erős a kínálat.
1346431058

Free-to-play lett a Gotham City Impostors

A szárnyra kapott híresztelések igaznak bizonyultak: tényleg ingyenesen játszhatóvá vált a Gotham City Impostors. A rossz nyelvek szerint már a tavaszi megjelenéskor is annak kellett volna lennie. Vajon nem úgy fogyott a cím, ahogy számítottak rá? Mindegy, élvezzétek kötöttségek nélkül!
1346322413

Free-to-play lesz a Gotham City Impostors?

A Warner Bros. ugyan nem jelentett be eddig semmit, de a Steam adatbázisában már feltűnt a Gotham City Impostors ingyenessé válását beharangozó trailer. A Batman- és Joker-imposztorok viadalát feldolgozó, multiplayerre kihegyezett FPS jelenleg nyomott áron érhető el.
1331485077

Gotham City Impostors teszt

Zsíros a kezem a hagymás-tejfölös chipstől, szolidan megtörlöm az atlétámban, hogy el ne ejtsem a meccs elengedhetetlen kellékét, a sörösdobozt. Szánalmas alak vagyok napközben, de nem érdekel, mert esténként Batmanként randalírozom az utcán - az pedig egy életérzés!
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1328189438

A jövő héten érkezik a Gotham City Impostors

A Warner és DC Entertainment bejelentette, hogy a Gotham City Impostors munkálatai befejeződtek, és a multiplayerre kihegyezett cím a jövő héten napvilágot láthat letölthető formában. A bétateszt sikerrel zajlik, a hibák nagy részét elhárították, nincs ami akadályozná a premier eljövetelét.
1325853173

Késik a Gotham City Impostors

A Warner Bros. bejelentette, hogy a tervezettnél egy hónappal később válik letölthetővé a Gotham City Impostors. A kiadó nem indokolta meg a késést, de nem nehéz kitalálni, mi állhat a csúszás hátterében: a bétateszt után valószínűleg a játék további polírozása mellett döntöttek a fejlesztők.
1323766839

Gotham City Impostors - várnak a denevérek

A legújabb trailer a konzolos bétateszt előtt tapossa ki az utat, mely december 15-én veszi kezdetét PSN-en és Xbox Live-on. Ezúttal a Batman-követők főhadiszállására látogathatunk el, igazi játékmeneti pillanatokat vehetünk szemügyre. Gotham City önjelölt igazságosztói nem fognak unatkozni.
1323349243

Új animációs film a Gotham City Impostorshoz

Lehetséges, hogy igazi internetes mémmé vállnak a Gotham City Impostors felfuttatását elősegítő animációs rövidfilmek? Könnyen lehet, hogy ezek az apró szösszenetek hangulatosabbak lesznek, mint a végleges játék. Bárhogy is van, de itt a harmadik epizód!
1322910046

Animált traileren a Gotham City Impostors

Bár az előzetes elképzelések nem voltak a legkedvezőbbek, mégis hisszük azt, hogy egy remek multiplayer FPS van készülőben a Gotham City Impostors személyében. Befutott egy rajzfilmszerű előzetes is, melyben a főszerepet Batman és Joker klánjai kapják.