TES V: Skyrim - korlátlan számú sárkány

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 19.
  • Hír
Link másolása
Nem köntörfalazunk sokat: most, hogy a The Witcher 2 megjelent, egyetlen életképes szerepjátékot tudunk megjelölni még ebben az évben: naná, hogy a Skyrimről van szó, így különösen örülünk, ha a legapróbb információmorzsát is be tudjuk gyűjteni róla. Most az óriásgyíkok szerelmeseinek szól a hír.

Minden leendő sárkányölő bizonyára kedvezően fogadja a következő tudnivalókat: ha valaki amiatt aggódik, hogy uszkve 100 óra játékidő alatt kiírtja az összes sárkányt, és emiatt némileg rossz érzése lesz, megnyugodhat. A Skyrim egyik funkciója az, hogy korlátlan számú repülő óriásgyíkkal látják el.

A The Elder Scrolls V: Skyrim rendezője, Todd Howard erről nyilatkozott egy norvég gamer magazinnak, s a cikket sikerült lefordítaniuk a TES fórumozóinak.

"A designerek leleményességét működés közben is láttam: egy véletlen esemény következtében a hőst egyszerre három sárkány is kergette, és azt gondoltam, 'mi a fene volt ez?'. Úgy éreztem magam, mint Frodó a Gyűrűk Ura: Két toronyban és tényleg megijedtem. Szóval megkértem a fejlesztőket, hogy távolítsák el a hibát. De nem, mivel a sárkányok automatikusan generálódnak (amellett, hogy lesznek igazán különleges találkozások, természetesen)."

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon meglovagolhatjuk-e a sárkányokat? Jelen állás szerint semmit nem tudunk erről a fícsörről, de nem zárható ki a lehetősége. Howard kitért a válaszadás alól - talán még nem döntötték el pontosan -, de annyi bizonyos, hogy a történet néhány pontján eme roppant lények támogatni fogják hősünket.

Kedves sárkány fanok, lehet pezsgőt bontani! A The Elder Scrolls V: Skyrim november 11-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

24.
24.
Skyer
Skyrim az év rpg-je, ezt már előre látom :D Minden csontomban érzem :D
23.
23.
bacilus
#22: ok, bocsi:), ez elkerülte a figyelmemet... Mass Effect témában amúgy is még csak a második rész következik nekem
22.
22.
LionElJonson
#21: http://www.gamekapocs.hu/hir/23056/kesik_a_mass_effect_3_megjelenese_is
21.
21.
bacilus
"most, hogy a The Witcher 2 megjelent, egyetlen életképes szerepjátékot tudunk megjelölni még ebben az évben: naná, hogy a Skyrimről van szó"... azért remélem a Risen 2 meg a Mass Effect 3 is labdába fog rúgni:)
20.
20.
Slik
nagyon kell... bűn lenne kihagyni :)
19.
19.
Hubert Cumberdale
#14: Hát, ha te végtelen ideig elvagy azzal, hogy futkosol sárkányok után, akkor ja! Valahogy úgy.
18.
18.
princeps27
#9: Sztem le lehet menni, 1-2 küldetés erejéig (vhol olvastam)
17.
17.
vytros
#16: Úgy van. És néhány helyen parásabb is fps-ben nyomulni.
16.
16.
Skyer
#8: Pont ez az FPS nézet a legjobb az Elder Scrollsban! Ez az egyik egyedi jellemzője, sokkal többet dob a hangulaton, mint az, hogy nézed a hátát, és vagdalkozol.
15.
15.
Extol
FPS meg TPS nézet is ugyanannyira fontos. A TES úgy jó ahogy van! A francért kell mindíg sírni meg okoskodni a Bethnek hogy ez szar az szar ez kell vagy az kell
14.
14.
Mortis
ÓÓÓ. Korlátlanok lesznek a dögök? Akkor sosem fog kifogyni a sárkányölő a munkából? Akkor jól értem, hogy végtelen játékórát biztosít? Remélem igazam van. :)
November 11 nálam piros betűs ünnep lesz. :D
13.
13.
Mariah
#8: Még csak az kéne! Engem zavar a TPS nézet játéktermi hangulata, mert szeretem beleélni magam az eseményekbe. Még a HUD is zavar. Jó az egy harcban, ha olyan dolgok számítanak, mint távolságbecslés, és jó az, amikor nem látok a hátam mögé, és az is jó, amikor az orrom elé viszont látok.

Épp elég tragédia, hogy a Postal külsőnézetes lett, és majd nem látom rendesen, ahogyan fejbenyomok valakit lapáttal. :)
12.
12.
Mariah
#2: Mondták már neked, hogy telhetetlen vagy? :D
11.
11.
Mortician
#8: Az FPS nézet marad, szerencsére. Ha kicsit is ismernéd a sorozatot, akkor tudnád, hogy mindig FPS volt az alap. Amúgy eddig is lehetett váltogatni és elviekben most már sokkal használhatóbb les a TPS nézet is.

#9: Miután a sztorinak az a része lezárult, így kétlem, hogy itt is belefutnánk. Jobb is, szvsz az Oblivion legunalmasabb része az volt, amikor a kapukat kellett bezárni...
10.
10.
falselight
#8: miért zavar, amikor nézdahátam nézet is van?
9.
9.
Kocsis92
bocsi csak a 4-el játszottam, had kérdezzem meg:D ebben is lesz az a tüzes másik világ?:D Oblivion. bár nemhiszem, de azért jó lenne:D
8.
8.
hali74
Ha elfelejtik végra az a hülye fps-nézetet akkor érdekel!
6.
6.
dareal
#5: irónia? csak mert ha nem, akkor jobb, ha tudod, hogy eddig is spawnrendszer volt. bár szerintem irónia :) ha nem, akkor mondok még valamit: grindelni eddig is lehetett, sőt. én sokat is grindeltem és grindelek a mai napig, pl íjászatot nagyon jól lehet húzni az archery targeten (szalmából készült íj tábla).
jó sokáig úgy játszottam, hogy ugrálva mentem mindenhol és mindenhova, így lett 200 az athletics skillem (ez a cap, ennél több nincs, egy skill max 200 lehet még enchantokkal is)
5.
5.
Lordnekroseth
NE már. Most komolyan Spawn rendszer tesznek be? Mi az viszafelé haladunk? Az 5 ben már grindelni is kell mint a wowban?
4.
4.
dareal
szóval jól leírták, hogy a spawn rendszer része a sárkány is. :) bár én azon csodálkoztam volna, ha ez nem így van.
sárkánylovaglás tuti, hogy lesz. legrosszabb esetben mod kíséretében. az oblivion-ban is a kedvenc mountom a fire akatosh, kis tűzsárkány, jó erős tűzlasztikat köpköd :)
3.
3.
anonymus26
2.
2.
Split
Ó, csak korlátlan számú? És csak 100+ óra megint? Tiszta gagyi, azt hiszem... :D
1.
1.
már csak 175 kell aludni, hogy azon a pénteki napon a kezemben tarthassam... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...