The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

A The Elder Scrolls és a Fallout kiadója új mobiljátékon dolgozik

Az viszont még nem derült ki, hogy melyik franchise-hoz érkezik majd.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.

Egy modder átültette a Skyrimbe a Shadow of Mordor nemezisrendszerét

A The Elder Scrolls V: Skyrim modderközössége csillapíthatatlan lelkesedéssel bővítgeti és alakítgatja kedvencét: most például a Shadow of Mordor nemezisrendszerét örökölte meg a játék!

Több mint 50 ezren töltötték le eddig a Skyrim multiplayer modját

Még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a Bethesda 2011-ben kiadott játéka, melyet a felhasználók által készített modok még jobbá tesznek.

Ismét megmutatkozott a Skyblivion

Tovább folytatódik a Skyblivion-csapat lassan évtizedes küzdelme, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimon belül újra megalkossák az előző epizódot, az Obliviont. A modderek ismét megmutatták, hol áll jelenleg a projekt.

Fillérekért szerezhető be a Skyrim és a Fallout 4

Már eddig is bagóért be lehetett zsebelni a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y bundle-t, de a Microsoft most fogta magát, és még arra a kedvezményre is rátett egy lapáttal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Nem lesz olcsó a Skyrim - Anniversary Edition

Alig egy héten belül boltokba kerül a The Elder Scrolls V: Skyrim tizedik évfordulós kiadása, a Bethesda azonban csak most árulta el, hogy pontosan hány aranytallért kell majd leszurkolnunk érte.

Mit tartogat a Skyrim tizedik évfordulós kiadása?

Idén ünnepli a tizedik születésnapját a The Elder Scrolls V: Skyrim, amit a Bethesda mi mással ünnepelhetne meg, mint egy újabb kiadással? Az Anniversary Edition a Creation Club extra tartalmaira épít - lássuk, milyen újdonságokat kapunk így!

Novemberben VR-címekkel bővül a PlayStation Plus

Ötödik születésnapját ünnepli a PlayStation VR, a Sony ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékokat is hozzáad a PlayStation Plushoz. Az ígéret szerint három cím is érkezik.