The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

Ismét megmutatkozott a Skyblivion

Tovább folytatódik a Skyblivion-csapat lassan évtizedes küzdelme, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimon belül újra megalkossák az előző epizódot, az Obliviont. A modderek ismét megmutatták, hol áll jelenleg a projekt.

Fillérekért szerezhető be a Skyrim és a Fallout 4

Már eddig is bagóért be lehetett zsebelni a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y bundle-t, de a Microsoft most fogta magát, és még arra a kedvezményre is rátett egy lapáttal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Nem lesz olcsó a Skyrim - Anniversary Edition

Alig egy héten belül boltokba kerül a The Elder Scrolls V: Skyrim tizedik évfordulós kiadása, a Bethesda azonban csak most árulta el, hogy pontosan hány aranytallért kell majd leszurkolnunk érte.

Mit tartogat a Skyrim tizedik évfordulós kiadása?

Idén ünnepli a tizedik születésnapját a The Elder Scrolls V: Skyrim, amit a Bethesda mi mással ünnepelhetne meg, mint egy újabb kiadással? Az Anniversary Edition a Creation Club extra tartalmaira épít - lássuk, milyen újdonságokat kapunk így!

Novemberben VR-címekkel bővül a PlayStation Plus

Ötödik születésnapját ünnepli a PlayStation VR, a Sony ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékokat is hozzáad a PlayStation Plushoz. Az ígéret szerint három cím is érkezik.

Egy veterán fejlesztővel szegényebb lett a Bethesda

Jeff Gardiner több mint 15 év közös munka után távozik a Bethesda Game Studiostól, hogy újabb kihívások elé nézzen. Gardiner többek között dolgozott az utóbbi három Fallout-epizódon, a Skyrimen és az Oblivionon is.

Tizedik évfordulós kiadásban is megjelenik a Skyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrim 2011 óta része a köztudatnak, és visszatérő vicc lett, hogy hányféle kiadásban megjelent már. Legalább egy változat, úgy látszik, még maradt benne, mert a tizedik évfordulót is egy új csomag ünnepli majd.

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.