The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

Lehet, hogy a The Elder Scrolls VI lesz Todd Howard utolsó dobása

Todd Howard egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a Starfield után a The Elder Scrolls VI lehet az utolsó játék, amelynek fejlesztésében részt vesz.

Húsz percig mozog a Morrowind remake-je

Hihetetlen, de már 11 éve készül a The Elder Scrolls III: Morrowind Skyrimbe átültetett rajongói remake-je. A fejlesztők most egy húszperces bemutatót tettek közzé a Skywindről: egy komplett küldetést izgulhatunk végig.

Az AI hanggenerátorok forradalmasítják a legnagyobb szerepjátékokat

Az AI-alapú chatbotok és hanggenerátorok rohamos fejlődését a videojátékokban sem nehéz hasznosítani. A World of Warcraft és a Skyrim néma NPC-inek néhányan már így adtak valósághű szinkronhangot.

2025-ös megjelenéssel várható a Skyblivion

A rajongó projekt újabb életjelet adott magáról. Ha minden a tervek szerint halad, legkésőbb 2025-ben megjelenik a mod.

Brit toplista: a FIFA 23 kerül a legtöbb karácsonyfa alá a szigetországban

Az EA videójáték-sorozata gyakran verekedi be magát az eladási listák első helyére, ráadásul a múlt héten valószínűleg tovább nőtt az érdeklődés a világbajnokság körüli felhajtás miatt.

A The Elder Scrolls és a Fallout kiadója új mobiljátékon dolgozik

Az viszont még nem derült ki, hogy melyik franchise-hoz érkezik majd.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.

Egy modder átültette a Skyrimbe a Shadow of Mordor nemezisrendszerét

A The Elder Scrolls V: Skyrim modderközössége csillapíthatatlan lelkesedéssel bővítgeti és alakítgatja kedvencét: most például a Shadow of Mordor nemezisrendszerét örökölte meg a játék!

Több mint 50 ezren töltötték le eddig a Skyrim multiplayer modját

Még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a Bethesda 2011-ben kiadott játéka, melyet a felhasználók által készített modok még jobbá tesznek.

Ismét megmutatkozott a Skyblivion

Tovább folytatódik a Skyblivion-csapat lassan évtizedes küzdelme, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimon belül újra megalkossák az előző epizódot, az Obliviont. A modderek ismét megmutatták, hol áll jelenleg a projekt.