Még idén újraindul a Hellgate: London

  • Írta: InGen
  • 2011. május 19.
  • Hír
Link másolása
A játéktörténelem egyik legnagyobb buktája volt a Hellgate: London, főként azért, mert hatalmas elvárásokat támasztottunk az anyag iránt. Végül a játék hatalmasat hasalt Európában és Amerikában, ám Koreában még mindig népszerű. Most pedig úgy néz ki, hogy visszajön nyugatra is.

Bill Roper, a Blizzard egykori szószólója és a Diablo-játékokat készítő csapat nagy része félelmetes arccal vágott bele a Flagship Studios megalapításába és a Hellgate fejlesztésébe. Végül az anyag hatalmasat bukott, a Flagship csődbe ment, Roper pedig azóta olyan közepes MMO-kon dolgozik, mint a Champions Online vagy a Star Trek Online.


Azt viszont kevesen tudják, hogy a Hellgate nem tűnt el teljesen a süllyesztőben: miután a Namco Bandai leállította az európai és amerikai szervereket, a játék jogait megvásárolta a koreai HanbitSoft, s azóta is fejlesztgetik, hiszen az országban még mindig viszonylag nagy rajongótábora van.

A cég pedig most bejelentette, hogy a Hellgate még idén visszatér Európába és Amerikába is, ingyenes játszható MMO formájában. A zárt bétatesztet június 3. és június 5. között tartják (kicsit rövidnek tűnik az időtartam), a további menetrend pedig utána kiderül.

19.
19.
Giggsy
Szerintem elég gyenge volt, nem csodáltam, hogy bukott. Unalmas küldetések, semmibe vezető sztori (legalábbis a játék első három órájában nem nagyon alakult semmi, én meg tovább nem játszottam vele.) Arra volt jó példa, hogy egy jó ötletből hogyan kell gyenge játékot gyártani.
18.
18.
daft_pete
Remélem, hogy ebben már benne lesz a London Baby mód is.
17.
17.
Kocsis92
ez egy felettébb jó hír:) eljátszogatok vele az swtor-ig:D anno is tetszett, csak unalmas volt egyedül, de most h ingyen lesz, boldogság
16.
16.
wigyory
Erről én is lemaradtam abban az időben és szerintem most is kihagyom.MMo formában meg teljesen biztos az érdeklődésem hiánya.
15.
15.
shooter1234
Ha ingyenes lesz, akkor megint tolni fogom. Anno is nagyon tetszett.
14.
14.
GhostDog24
de örülök ennek a hírnek ez volt az első mmo amire rávettem magam h játszak vele és nagyon bejött ...nagyon szomorú voltam amikor leáltak a szerverek örülök h ujra elkezdhetem majd
13.
13.
daenath
Noh ez jo hir (nekem) mar alig varom, meg mindig itt diszeleg a dobozos verzio, hat akkor hajra :D
12.
12.
Stack
Én is szerettem. Jó volt a történet a kidolgozás, a rengeteg lehetőség a fejlődésre és a cuccok fejlesztésére.
Habár a végén a story-t nem értettem...
11.
11.
K2 The Highest
Én nagyon sokat játszottam vele és nagyon szerettem:) Istentelen jó játékként tartom számon:) Fel is rakom gyorsan:)
10.
10.
Józsi_Doe
Talán mostanra már be is tudták fejezni a játékot - kb 4 évvel vagyunk a megjelenés után :(
9.
9.
Mortis
Hehh. Erről annak idején lemaradtam, de úgy néz ki mégsem kell sírnom egy életen át utána. Pedig már készültem rá. :S
8.
8.
pjoco
Talán a legnagyobb baja az volt hogy dögunalmas! De ha ingyenes lesz akkor lehet újra megpróbálom! Haverokkal lehet élvezetesebb lesz!
7.
7.
Motig
1: a champion online nem középszerü
2: mikor fog megjeleni a Hellgate Tokyo(tutomal csinálják azt is és az is f2p lesz)
6.
6.
LtK
Én is szerettem . Egyik kedvencem volt . Várjuk szeretettel
5.
5.
Asyron
Tényleg nem értem, mi volt vele a baja az embereknek, nekem az egyik kedvenc játékom volt anno. Legalább négyszer elővettem néhány hónapra az évek során, úgy, hogy soha nem multizok. Kicsit sajnálom, hogy mmo-ként hozzák vissza, mert abból enyhén szólva is túlkínálat van.
4.
4.
Xenomorf
Még fősulin tolta az egyik srác a kóterban akkor még abban a hitben volta, hogy nagyot üt a cucc, hát úgy látszik tévedtem. Pedig nekem is célom volt kipróbálni csak hát akkor még másra kellett a pénz :P
3.
3.
krami
Hát én még anno megvettem, de túl is adtam rajta:D De ha ingyen lesz lehet, h megint kipróbálom:)
2.
2.
HATRED
hmm lehet bepróbálom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...