Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...
1540450853

Hamvaiból támad fel a Hellgate: London

Több kudarc után sem adja fel a HanbitSoft, a Hellgate: London jogtulajdonosa, így tegnap hivatalossá vált, hogy a kisebb kényszerpihenő után novemberben ismét megvásárolható lesz a Steamen a Hellgate: London.
1312396220

Ismét teaseren a Hellgate

Anno a Hellgate London akkorát hasalt a kasszáknál, ami a nagykönyvben is meg van írva. Mégis számos elemében ígéretesnek volt mondható az ex-Blizzard fejlesztők szerepjátéka. A T3 is így gondolja, hiszen free-to-play rendszerben képzeli el a játék feltámasztását Hellgate néven.
1309017637

A hónap végén indul a Hellgate nyílt bétája

A ex-Blizzard tagok által fejlesztett Hellgate London bár számos nagyszerű ötletet vonultatott fel, viszonylag hamar feledésbe merült, de a T3 Entertainment szerencsére még ennyi év távlatából is lát benne fantáziát. Így hát leporolta, csinosítgatta, és hamarosan mindenki számára ingyen hozzáférhetővé teszi.
1305828000

Még idén újraindul a Hellgate: London

A játéktörténelem egyik legnagyobb buktája volt a Hellgate: London, főként azért, mert hatalmas elvárásokat támasztottunk az anyag iránt. Végül a játék hatalmasat hasalt Európában és Amerikában, ám Koreában még mindig népszerű. Most pedig úgy néz ki, hogy visszajön nyugatra is.
1263897240

Újra játszható lesz online a Hellgate: London

A Hellgate: London ugyan csúfosan leszerepelt, a multiplayer módja jó ideje csak Koreában elérhető, most azonban kapni fog egy második esélyt a bizonyításra.
1241378700

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!
1233046380

Mégsem állnak le a Hellgate: London szerverei

Fellélegezhetnek a Hellgate: London rajongói, ugyanis a koreai HanbitSoft látszólag meg tudja menteni a játékot, s nem állítják le a hónap végén a szervereket.
1225737720

Hellgate: London - úton a kiegészítő

Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.
1225045320

Hellgate: London - a végét járja

Megjelenése előtt az egyik legígéretesebb játék volt a Hellgate: London, ennek ellenére mégis megszűnik a hivatalos támogatása, a szervereket pedig leállítják.
1215967020

Bezárt a Hellgate: London fejlesztője

Mára vált hivatalossá, hogy a Hellgate: London és a Mythos című játékok fejlesztője, a Flagship Studios lehúzza a rolót, alkalmazottjait pedig szélnek ereszti.