Júniusban jön a Black Ops új DLC-je PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops Escalation című DLC-jének Xbox 360-exkluzivitása véget ért, a kiegészítő június első napjaiban fog megjelenni PC-re. A PS3-as verzióról még nincs hír, a PlayStation-tulajoknak egyelőre dupla XP hétvégével kedveskedik a kiadó.

Úgy néz ki, manapság bármi megjelenhet Call of Duty cím alatt, az Activision jól fog járni, és ebben alaposan közreműködött a Black Ops legutóbbi DLC-je, az egyébként baromi jól sikerült Escalation is. Az új pályacsomagban a négy multiplayer pálya mellé egy nem kevésbé hangulatos zombis jelenet, a Call of the Dead is csatlakozott, melyben klasszikus horrorfilmek főszereplőit megtestesítő színészek bőrébe bújhattunk - mégha ez a mondat első blikkre kifacsartnak is tűnik.

A lényeg, hogy az Activision és a Microsoft lepacsizásának hála május 3-án csak Xbox 360-on mutatkozott be a DLC, a többi változatra szokás szerint várni kellett, és még várni is kell, úgy két hetet. A kiadó ma jelentette be, hogy a PC-s verzió június 2-án válik letölthetővé, s bár árat nem közölt, valószínűsíthető, hogy ugyanúgy 15 dollárért lehet majd hozzájutni, mint a korábbi csomagokhoz.

A PlayStation Store még nem állt helyre, ezért a kiadó egyelőre nem tudott mit mondani a PS3-as kiadás felől. A srácok valószínűleg csak arra várnak, hogy a Sony mondjon valamit az áruház újraindulásával kapcsolatban, és utána ők is előrukkolnak a további infókkal - addig dupla XP hétvégével várják a PS3-tulajokat, az akció mától kezdve él. Jó szórakozást!

Köszi, daenath!

5.
5.
Józsi_Doe
Hű de jó! Ez kell nekünk!! Legyen 100 dollár! akkor is megvesszük! Mert buták vagyunk!
4.
4.
Sakee
#2: CoD + X360= egy hónap előny a dlc-k terén. van ott pénz,főleg az első napi eladásokat (is) nézve, meg 12-9millió az állás box javára a játékból.
3.
3.
jeee!!!! mindenki dupla xp-re!! :D
2.
2.
steve 18
Nem is tuttam hogy ps3 ra nem atták még ki aszittem xbox360/ps3-ra egyszerre jött ki!! asse tudom hol ál a fejem!!! :D
1.
1.
Sakee
Nem rosszak,de számomra first strike/stadion pályáját nehéz überelni, sajnos nem sikerült. Szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...