Letölthető játék lesz az új Alan Wake?

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 20.
  • Pletyka
Link másolása
A Remedy azt már megerősítette, hogy lesz új Alan Wake, azonban nem hagyott túl sok teret a találgatásra, mikor azt mondta: az ősszel megjelenő játék nem folytatás és nem is DLC lesz. Akkor mi? Például egy letölthető cím, amelyik az egyik korábban látott játékbeli TV-sorozatot dolgozza fel.

A hír egyelőre pletyka, azonban jó hír, hogy attól az XBLAFans nevű oldaltól származik, amelyik februárban a Gotham City Impostors létezését is megszellőztette. A multis Batman-FPS-t végül megerősítette a kiadója, így ha szerencsénk van, az Alan Wake kapcsán szárnyra kapott pletykák is beigazolódhatnak.

Az oldal értesülései szerint az ősszel megjelenő Alan Wake végleges címe Alan Wake: Night Springs lesz, ami arra utal, hogy az új rész a játékban elhelyezett tévéken keresztül már megcsodált sorozatot fogja feldolgozni. Ezt egyébként a sztorinak megfelelően szintén Alan Wake írta, így nem lenne meglepő, ha végül a Night Springs világába is tenne egy kiruccanást.

Az XBLAFans rendkívül megbízható forrásból értesült az infókról, állítása szerint még screenshotokat is látott a játékból, de azt külön kérésre nem közölhetik le. Ha minden igaz, a projekt letölthető formában lát majd napvilágot az Xbox Live-on, amit erősít a Remedy egy korábbi kijelentése is, miszerint az új részen csak a csapat egy kisebb része dolgozik.

Ahogy korábban a srácok nyilatkozták, az új Alan Wake nem a második rész lesz, de nem is DLC - a mostani pletykák pedig remekül lefedik a maradék lehetőséget. A Remedy a hírekre úgy reagált, hogy alig várják, hogy bemutathassák az új játékot, addig azonban nem mondhatnak semmit. Hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően lesz-e Kinect-támogatás az új részban, az nem derült ki - remélhetőleg legkésőbb az E3-on mindent megtudunk majd.

5.
5.
Mortis
OMG. Komolyan? Én csak viccnek szántam a felvetést egy pár héttel ezelőtti cikkben. xD

Ha van olyan játék, amihez nem illik ez a fajta hozzáállás, akkor az ez.
4.
4.
waynerooney108
#3: Bocs, valami gixer csúszott be, valamit el is állítottam a billentyűzet segíttségével! :D
Na szóval: Sztem tuti az E3-ra tartogatják a bejelntést, aztán meg majd a játékban ez lesz olvasható: Ha tovább szeretnél lépni a negyedik pályyán: vedd meg ezt és ezt, fizess rá 20%-ot, és esetleg még játszani is engedünk. Na persze ez csak poénkodás...
Kiváncsian várjuk mi sül ki belőle!
1.
1.
Scoo
Letölthető formában? Fúj!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...