A Dragon Age III-hoz keres munkaerőt a BioWare

  • Írta: InGen
  • 2011. május 20.
  • Hír
Link másolása
Feszített tempóban fejlesztik a Dragon Age-folytatásokat a BioWare-nél, s habár a harmadik részről hivatalosan még semmit nem tudunk, sőt a fejlesztők korábban nem is említették, most Twitterről tudtuk meg, hogy már munkaerőt keresnek a trilógia utolsó részének munkálataihoz.

A BioWare kanadai stúdiójából, Edmontonból érkezett az a bizonyos Twitter-üzenet, egészen konkrétan az egyik fejlesztési vezetőtől, Alistair McNally-től. Ebben az úriember azt találta írni, hogy kivételesen tehetséges művészeket keres, főként a környezet kidolgozásával kapcsolatos feladatokra.


Később egy másik BioWare dolgozó, a Mass Effect 3-designer Christina Noman is retweetelte az üzenetet, úgyhogy minden bizonnyal igaz a dolog. A rajongók tehát örülhetnek: még alig telt el két hónap a Dragon Age II megjelenése óta, a BioWare máris nagyban tolja a folytatás fejlesztését.

Elképzelhető lehet egy E3-as bejelentés?

20.
20.
Huhh, most nagyon elvettétek a kedvem az egésztől ! Tegnap este próbáltam ki a Fable3-at, Nekem magával a játékkal úgy nincs semmi bajom, de azt érzem, hogy nekem legalábbis már olyan "túl nyálas" és olyan érzésem van közben, mintha szellemi fogyatékosoknak vagy inkább "caual-rpg" kategóriába szánták volna. Tipikusan az az első kilépésig játszik vele az ember, többet nem fog vágyat érezni rá, hogy elindítsa... De ezek szerint a DA2-vel sem lesz több szerencsém ?!
19.
19.
Inmediasress
Hát az tény hogy a sajtóban nem merték lepontozni, mert féltek az EA től mint általában mindig. Nagyon kevés lap merte vállalni hogy megadja a neki való pontot. Aztán mikor megkapták a 10/6 pontos étékelést, még volt pofájuk kiállni megvédeni a szemetet hogy már pedig ők k*rva jó játékot csináltak.
De akinek esze volt az már tudta jóval megjelenés előtt hogy sz*r lesz.
Volt körülötte akkora hype vihar még írtam is más oldalakon hogy már túlzásba viszik.
Szinte könyörögtek a népnek hogy rendeld elő, már rossz volt nézni.
Aztán el is játszották a bizalmukat nem én leszek sztem az egyetlen rajongójuk aki nem vesz több Bioware gamet.
18.
18.
balint23h
A trilógia utolsó része? Miből gondolják, hogy trilógia lesz? Biztos lesz még egy csomó Dragon Age rész. Én vagy 4-5-re legalább számítok. Egyébként a második résznél nagyon gáz volt, hogy mennyire nem tetszett senkinek de a sajtó sehol nem merte lepontozni.
17.
17.
Skyer
#16: Tudják, a hivatalos fórumokon is ment a flame war.
16.
16.
adikas21
És a készítők tudják ,hogy elrontották 1. részhez képest vagy azt hiszik mindenkinek tetszett mert megvették az 1. részből kiindulva?
15.
15.
erasmus
Hát reménykedem benne hogy a 2. rész csak kisiklás volt (bár már a ME2-vel elkezdődött ez a vonulat).
Viszont azt nem tudom mennyit keresetek ezzel a DA2vel. Ahogy néztem elég olcsón lehet már kapni, tehát nem vették mint a cukrot, abban lehet reménykedni, hogy még egyszer nem akarnak ilyen szart összedobni amit kevesen vesznek.
14.
14.
vuliem
A youtubeon egy felhasználónak megtetszett a kijelentése - szerintem van igazság abban, amit mond: "Ránézek a Baldur's Gate-re aztán a Dragon Age 2-re. Sírni tudnék."

Hát én is...
13.
13.
Netsu
Remélem észreveszik magukat, és tesznek bele azért már valami tartalmat is... Mert a történet körülbelül egy Jóban Rosszban-Barátok Közt szinten mozgott, ami azért nem vall a BioWarere.. Remélem nem korcsosítják tovább, és igazán odateszik magukat a 3. részre...
12.
12.
Inmediasress
Kétlem hogy olyan lenne mint az Origins valószínűleg ugyanezt a vonalat viszik tovább szerintem csak annyi különbség lesz hogy kicsit több barlangot készítenek 3 helyett. Legalább is ha már művészeket keresnek de őszintén szólva nem izgat már DA2 vel elásták magukat a számomra.
11.
11.
adikas21
Imádkozok,hogy olyan legyen mint az első rész és onnan is folytatódjon.
10.
10.
leviske
#7: Ne, ne nyúljanak megint hozzá a motorhoz, mert valószínűleg ez vette el az idejüket a második rész fejlesztése közben is.

Inkább maradjon ez a motor, rakják rendbe a harcrendszert és aknázzák végre ki azt, ami benne van a lore-ban.
9.
9.
p3ti
Ahj , ha ezis olyan lesz mind a 2. része akkor inkább bele se kezdjenek . Jó gémeket ad ki a bioware , ne lenne az a rohadt tetű pénzéhes EA mögöttük...
8.
8.
vuliem
Mondjuk kezdeteknek hozhatnák a Witcher 2 színvonalát és elfelejthetnék azt a rendszert, hogy a még ki sem adott játék mellé már rögtön adnának is - pénzért - DLC-t.
7.
7.
Attila8911
Ne pihentessék mert a végén még kiadnak 1 dlct v kieget. Dobják a kukába a régi motrot és kezdjék előlről vmi faszántossal.
6.
6.
Mortis
Istenem. Mi ez? CoD RPG-ben? Szánalmas. Pihentessék a szériát inkább...
5.
5.
The Lone Drow
Nem árt, ha felköti a BioWare az alsóneműjét, mert a második rész harmat gyenge lett...
3.
3.
Sun9us
Hát jó lesz, ha keresnek valakit, és elkezdenek dolgozni a játékon, és lehetőleg nem egy év alatt akarnak elénk hányni valami gány fércmunkát. Szerintem egy jó játékhoz, kell 2-3 év munka, + tesztelés.
2.
2.
#1: hátigen... pedig hogy vártam azt is T.T
1.
1.
Skyer
Csak ne olyan legyen, mint a 2. Nem írom le megint, kifejtettem a tesztnél mekkora egy szánalomkupac lett az egész.
3-at remélem nem rontják el...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...