Új Carmageddon készül a Square Enixnél?

  • Írta: InGen
  • 2011. május 21.
  • Hír
Link másolása
A 90-es évek végének egyik legnagyobb klasszikus autós játéka térhet most vissza. A Carmageddon annak idején kegyetlen brutalitásáról és őrült hangulatáról vált híressé, ahogy Max Damage gyilkos járgányát irányítva gyalultunk le több száz ártatlan járókelőt az utcákon, miközben literszámra fröcsögött a vér.

Aki valaha játszott a Carmageddon valamelyik részével, annak biztos örökre belevésődött az emlékezetébe. Azóta sem készült hasonló anyag, egyedül talán a Twisted Metal hasonlítható egy kicsit hozzá, de egészen más kategória a kettő. A Carmageddonban amellett, hogy őrült versengés zajlott az utcán, az adta a hangulati faktor egy jelentős részét, hogy egy-egy erőcsúsztatás során hány gyalogost tudunk elkaszálni a kanyarban.


Végül a sorozat a túlzott brutalitás miatt elkezdett puhulni, és a negyedik rész fejlesztését még 2005-ben lelőtték, s azóta is csak reménykedünk, hogy egyszer talán visszatérhet. Most úgy tűnik, hogy a csoda valóra válhat: a Carmageddon hivatalos oldalán feltűnt egy visszaszámláló, úgyhogy minden bizonnyal az Eidos jogutódja, a Square Enix valamiféle bejelentésre készül.

34.
34.
Vegyünk elő egy nagy klasszikus címet, nem kell gondolkodni új frencsájzon, nem kell hozzá kreativitás, húzzunk le róla mégy egy bőrt és a játékosokról is, mert úgyis megveszik nosztalgiából. Én nagyon tartok tőle, hogy egy rakás tucattermék budget kutyagumit kapunk szépen csomagolva... Aztán azóta a világ is sokat fordult... Nem tudom, tartok tőle, NE legyen igazam!
33.
33.
gamerplayer
sztem 8 éves nem voltam még, de vannak emlékeim róla :D
32.
32.
IceColdKillah
Ezek után kíváncsi vagyok hogy a Vigiliante 8.1 és a 8.2-őt vissza hozzák-e az életbe....
31.
31.
Mortician
#23: Az Road Rash, de amúgy egyetértek. :)
30.
30.
XDannyL
De jó lenne :P
De amúgy miért úgy számol vissza, hogy: 35,34,33,32,31,30,25,24...?
26.
26.
#14: #15: teljesen egyet értek Veletek, az egynek volt a legjobb hangulata, arra alapozva egy ütős grafikával eszméletlen mekkora játékot össze lehetne hozni... (a többi már haloványka gyenge erőlködésnek tűnt utána, jobb grafika ide vagy oda) ha jól emlékszem a carmageddonnal volt az első olyan nem oldalnézetes játék volt amivel játszottam... :D
25.
25.
AnimeWarlord
Csak hozza a hangulatot a sok őrült verdával!
24.
24.
Tacskoexe
Ez az! :D Remélem méltó lesz a régi részekhez! :D
23.
23.
shatterhand
Road Rush sorozatot is folytathatnák már.
22.
22.
aruha
óóóóóóó mondjátok hogy ez igaz:D:D:D yeeeeeee
21.
21.
Quent1n
Magyar szinkron ütős volt régen. :) Igazi oldschool játék a szó szoros értelmében. :)
20.
20.
gamerman15
végre vmi jó hír.már érdemes volt ma felkelnem
19.
19.
kharami
Azazzzzazzzz! Végre! :D
18.
18.
Jinbobo
Ami anno durvának számított az már ma egyáltalán nem az, sőt vicces ahogy visszanéztem az első carmageddon gameplay videóit. Egyébként a Die hard trilogy game már 96-ba olyan elgázolós jeleneteket tett az autós küldetéseihez ami szerintem még durvább is volt mint a carmageddon. Mindenesetre HD felbontásban, mai grafikai színvonalba biztos megint a 18-as besorolást kapja, már ha tényleg egy Carmageddon game készülődik..
16.
16.
AnimeWarlord
Úristen mennyit toltuk régen haverokkal xD Jöhet az új rész!
15.
15.
Dahvie Vanity
De remelem, hogy nem zombikat vagy robotokat kell benne majd gazolni, hanem tenyleg "miközben literszámra fröcsögött a vér" dolog lesz belole. Ugyan szerettem a 2. 3. reszt is, de egyik sem erhette utol az elsot :) Szep regi gyerekkori emlekek.
14.
14.
Józsi_Doe
Ez cool lenne. Feltéve persze ha az első rész hangulatát és játékmenetét hozná, nem pedig a gyengébb második, és a teljesen gagyi harmadik részét.
13.
13.
Donpedro
A második részével k*rva sokat toltuk még általánosban :D
Remélem zsír lesz, és hozni fogja az elvárta hangulatot!
12.
12.
LiMiT
Istenem hogy én mennyit nyomattam a Carmát kiskoromban. Húú az emlékek!! :)) Kedvencem az a sárga terepjáróféle volt aminek az elején egy bazinagy hegyes valami volt. Na most elő is keresem valahonnan...
11.
11.
xICEMANx
Pfff... mennyit toltuk a Carma-t régen.....................:D:D:D:D:D:D:D
10.
10.
pjoco
vazzze ez is elérkezett! Szupi!
9.
9.
wildláma
háhááááá a legjobb autós játék :D
8.
8.
Mortis
Whááá. Legjobb arcade-autós játék a világon! Imádom. Remélem odateszik magukat rendesen és nem csak valami letölthető vacak lesz belőle...
7.
7.
hakydakillah
5. csatlakozom hozzád :-D Nagyon szerettem régen, jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...