Carmageddon: Reincarnation PC

2012-ben feltámad a Carmageddon, letölthető címként alapozza meg az ámokfutók virtuális kielégülését.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ Nordicnál landolt a Carmageddon is

Szorgosan építgeti a portfólióját a THQ Nordic, a kiadó a minap a Carmageddon címre is lecsapott, így a jövőben az ő szárnyai alatt készülhetnek a sorozat folytatásai.

Carmageddon: Reincarnation teszt

Több mint 15 év után tér vissza a Carmageddon a '97-es első részt is fejlesztő Stainless Games által. A projectre a rajongók adták össze a pénzt Kickstarteren, és hosszú késés után idén május végén jelent meg.

Launch traileren a Carmageddon: Reincarnation

A zúzás kezdetét vette, elvégre elstartolt a Steamen a Carmageddon: Reincarnation végleges változata. Ennek örömére egy pörgős és vérgőzös launch trailerrel kedveskedett nekünk a Stainless Games.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre végre-valahára boltokba kerül a The Witcher harmadik része, ami ráadásul az első vélemények szerint még szuperül is sikerült. Megveszed?

Késik a Carmageddon: Reincarnation

Régóta készül már a Kickstarteren sikeresen pályázó Carmageddon: Reincarnation, mely most megint csúszik közel egy hónapot. Ennek ellenére az Early Access-változat számos javítást kap még a megjelenés előtt.

Carmageddon: Reincarnation megjelenési dátum

A februárban elrajtolt nyílt béta után hamarosan teljes pompájában is vérgőzös autókázásra indulhatunk, a Stainless Games ugyanis bejelentette, hogy áprilisban jelenik meg a Carmageddon: Reincarnation.

Február 14-én indul az új Carmageddon nyílt bétája

Valentin-napkor kezdetét veszi a mészárlás, elvégre elstartol a Carmageddon: Reincarnation nyílt bétatesztje. Miért töltenénk az időt szerelmünkkel, amikor az önfeledt gázolások sokkal izgalmasabbak? Itt az új trailer!

Carmageddon: Reincarnation - gameplay pillanatok

Habár a Carmageddon: Reincarnation korai változata már a hónap közepe óta elérhető a támogatóknak, egészen monstanáig igazi gameplay felvételt nem láttunk belőle. Tisztességes remake-nek tűnik.

Március végétől játszható az új Carmageddon

A Stainless Games bejelentette, hogy március végétől lesz játszható a Carmageddon: Reincarnation, igaz, egyelőre csak a Steam Early Access keretei között. Bónuszként egy új videót is kaptunk a játékról.