Évfordulós kiadás készül az Oblivionból

  • Írta: InGen
  • 2011. május 23.
  • Hír
Link másolása
A mai nap eddig az újrakiadások és a remake-ek napja, a Halo után ugyanis úgy tűnik, hogy a Bethesda is hasonlóra készül a The Elder Scrolls IV: Oblivion kapcsán. A neves szerepjáték idén ünnepli kiadásának ötödik évfordulóját, így a Skyrim megjelenése előtt még pont befér egy gyűjtői csomag.

És ha már ötödik évfordulóról van szó, akkor a Bethesda nem szeretné elaprózni a dolgot: a pletykák szerint az új kiszerelésből pusztán 200 ezer darab fog megjelenni, s egyelőre bizonytalan, hogy hozzánk jut-e belőle, de a szemfülesek valószínűleg tudnak majd szerezni.


Az egész csomag egy kicsúsztatható fémdobozban érkezik, s tartalmazni fogja a már korábban megjelent The Elder Scrolls IV: Oblivion Game Of The Year Edition összes tartalmát (ezek a DLC-csomagok), egy térképet, egy "Hogyan készült"-DVD-t, valamint egy kupont, amivel 10 dollárt levonhatunk a Skyrim árából.


Főként utóbbi miatt kérdéses egyelőre, hogy az USA-n kívül máshol is kapható lesz-e ez a kiadás. Ez az egész hóbelevanc június 28-án jelenik meg Xbox 360-ra, Playstation 3-ra és PC-re, az ára pedig a hasonló kiadásokhoz képest egészen döbbenetes, mindössze 29,99 dollár. Mondjuk egy ötéves játékról van szó, de akkor is.

7.
7.
Mortis
Hohó. Talán itt lenne az alkalom pótolni ezt a részt?
Megdöbbentő az ára, tényleg...Olcsó. Nem kicsit.
6.
6.
drat576
#3: nekem GOTY-m van és nincs benne a SI
5.
5.
Tacskoexe
Na most már tuti beszerzem PS3-ra is! :D
4.
4.
Daetnas
Kicsit utánaolvastam, és végülis azért van benne a sima térkép, mert a Collector's Edition minden bónuszát tartalmazza.
3.
3.
Daetnas
Forrás?

Fake szagú a térkép miatt. Ha megnézitek, nincs rajta a Shivering Isles, pedig az már a GotY kiadáson is rajtavolt.
2.
2.
hedzsooo
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game Of The Year Edition-t mar nemregiben megvettem potya aron a Steam-en. A legszebb az egeszben, h vegre elkeszult ( kb. 2-3 hete ) az osszes hivatalos DLC-t is tamogato publikus, barki szamara ingyen letoltheto honositasa az Oblivionnak. ;-)
1.
1.
Split
IHIHIHIHIINSTANTGET!!!!!! 8D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...