Quake 4 - óriás shot

  • Írta: Daks
  • 2005. április 16.
  • Képek
Link másolása
Kicsiny galériánkba az éjszaka folyamán érkezett egy árvácska Quake 4. shot, melyet egyenesen az Activision-től kaptunk!

Kicsiny galériánkba az éjszaka folyamán érkezett egy árvácska Quake 4. shot, melyet egyenesen az Activision-től kaptunk!

Igaz, a kép már jóideje fent van a neten, viszont ami érdekes a most kapott matériában: a screenshot megabrutál 4000*3000-es felbontásban pompázik!

23.
23.
fojesz
22.
22.
InGen
A grafikáról pedig annyit, hogy ez a grafika naagyon-nagyon sokáig még _bőven_ elég lesz a játékosoknak.



Hiszen a Quake 3 debutálása után 4 évvel is olyan játékok jöttek, mint a Jedi Knight 2, ráadásul a Doom3 motorban sokkal több tartalék van. Minimum további 3-4 évig simán ez lesz a standard.
21.
21.
InGen
Igen persze, hiszen te már láttad mindkét játékot, sőt kipróbáltad, és tudod, hogy az Ut2006 sokkal jobb mint a Quake 4. Légyszi, írj már nekem egy összehasonlító tesztet az oldalamra, de szerintem Myko is nagyon örülne egynek.
20.
20.
Dudo King
Ok. Elhiszem nektek, h a Halo-ban voltak járművek. Nem játszottam még életemben a Haloval (kövezzetek meg) és ezért nem tudtam. Nekem az 1. járművek multiplayer game az at UT 2k4 volt. sry



Mikor fog kijöbbi a q4? Mer nemsokára ez a grafika se lesz elég a játékosoknak. Szal nem tenne jót neki, ha túl későn jönne ki.



De én azt tanácsolom mindenkinek, h ne erre költsétek a pénzeteket, hanem a UT 2006-ra. Igaz arra még többet kell várni, de megéri (Meg legalább addig lehet takarékoskodni a pénzel az új kártyára :D )



/télleg az volt/
18.
18.
fojesz
Igen... jóvan szar poén volt... :)))
17.
17.
InGen
Pedig elfut, és még azon is királyul néz ki, ami kisebb fajta csoda..



Remélem csak vicceltél ezzel a Battlefielddel :)
16.
16.
fojesz
Az túlzás hogy egy 4 mxen elfut... az én 5200-semen majdnem beszart... :D



Amúgy a Battlefieldben voltak először járművek :PPP :DDDD
15.
15.
InGen
Egyébként meg nem kéne 1 darab kép alapján elítélni a játékot, amit még senki sem látott...



BTW nemtom mire számítottatok, a Quake kép világa ilyen... rozsdás, cyberes, ezen a téren nem sokban különbözhet a Doom -tól... az meg hogy éppen ezen a képen is kicsit sötétebb pusztán a véletlen műve :)
14.
14.
InGen
Dudo King: Daks and Avium már helyretette a dolgokat, ez elég kemény volt :D:D az UT olyan szinten nyúlt a Halo -tól, hogy például nem tudnám eldönteni, hogy a két buggy melyik játékból van :)

És nem kéne a Doom3 motort szembeállítani az Unreal 3-al, az már egy következő generációs engine, ez pedig lassan 1 éves, és amig ez elfut egy szar Geforce 4 MX440-en, addig az Unreal 3 X800 alatt meg sem fog szólalni, de az ajánlott videókártya inkább majd a nextgen lesz hozzá.

13.
13.
Daks
jarmuvek eloszor halo-ban voltak
12.
12.
Avium
Dudo te mi a pokolrol beszelsz? Sztd az UT kirol koppintotta a jarmuveket? Amugy a kep szep es jo dehh.. mintha egy D3 kiegeszitot latnek :D
10.
10.
fojesz
10.
10.
fojesz
InGen: a doom3-ra céloztam.. :P
9.
9.
lewton6
nekem még mindig túl művi ez a graf... a doom3 emberei is porcelánbabákhoz hasonlítottak. najó, ez inkább egy műanyag actionfigurához :)
8.
8.
Dudo King
Jó a grafika, de az UT 2006-nál sokkal gyengébb. És ez tény. Meg ezt az egész járműves dolgot is a UT-ről koppintották. Ebből is látszik, h nem tudnak újjat kitalálni.
7.
7.
InGen
Egyébként meg döbbenetesen durva ez a kép, a graf eszméletlen lesz az tuti.



Ráadásul lesznek járművek, így ebből következik, hogy nagy terek is.



Emike temeg nézzed meg X800-on a Doom 3-at, és mindjárt elfelejted miaz a HL2 :)
6.
6.
InGen
Mivel a Raven fejleszti, Carmack bácsinak ehhez nem sok köze lesz, maximum erősen drukkol :)
5.
5.
fojesz
Carmack bácsi jól megtudná csinálni, csak az a gond, hogy csak a grafikára fordíttatja legtöbb figyelmet... ami ma már nem elég..
4.
4.
Myko Alto
Nono! Azért a Quake 3 engine iszonyat el lett találva és a játék is nagyon jó volt!!! Amit a D3ról nem lehet elmondani és ahogy elnézem, egy rakat fos lesz a Q4 is, thx to D3! :(
3.
3.
fojesz
A q3mal sem a graf miatt jáccanak a mai napig. :)
2.
2.
Myko Alto
Egyetlen bajom van csak véle! Mivel ha jól tudomn, ez is a Doom enginre épül, itt is minden plasztik kinézetű lesz és semmi más, csak Doom feeling fog lejönni! Ami siralmas!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...