Új képeken a BioShock Infinite

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 24.
  • Képek
Link másolása
Hatalmas tapsvihart érdemel a BioShock Infinite, hiszen nagy durranással lesz jelen az idei E3-on; a szerencsések már idő előtt, egy húsz perces demót vehettek szemügyre a közelmúltban. Mindenki áradozott róla, Booker DeWitt mint hős, teljességgel hihető atmoszférát teremtett az égen repkedő Columbián.

Sikerült drámai és lebilincselő perceket teremteni a fejlesztőknek, a főszereplő hangjáért egyébként Nolan North felel majd. A hangulat sötét, a legmélyebben gyökerező szorongásainkat adja vissza az BioShock Infinite. Szerencsére a robbanásokat és a lövöldözéseket sem kell nélkülöznünk, ahogy a bájos, Elizabeth névre hallgató hölgyemény is kulcsszerepet játszik a történetben.

A Columbiáért két szembenálló frakció vívja ádáz csatáit: a Comstockok és a Foundersek, a békés polgárok sem törnek azonnal az életünkre, legalábbis a nagytöbbség vagy szkeptikusan, vagy sehogysem figyel ránk. Ha az ő érdekükben cselekszünk, megváltozunk a rólunk alkotott képük.

Az első rész designere, Ken Levine visszatért a "harmadik" részre, így legalább olyan varázslatos hangulatot várunk a címtől, mint amilyet az első rész hozott a maga idejében. A BioShock Infinite a jövő év folyamán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
lolman598
ha már Ken Levine is visszatér,akkor biztos nagyobbat fog szólni, és jobb is lesz, mint a Bioshock 2,ami az elődhöz képest szerintem ritka gagyi lett
6.
6.
Berencsit
várós, nagyon várós. ;)
5.
5.
Mortis
#4: xDxDxD Laputa. Abból biztos lesz játék...

Nagyon bejövősen néz ki. A hónapokkal ezelőtti trailert vagy 10-szer megnéztem. Vágható volt a félelem. Komolyan, az atmoszféra ütni fog, mint az éhes eszkimó!
4.
4.
Bugrisparaszt
Ha már a levegőben van az egész város, akkor már igazán megcsinálhatták volna mondjuk a Laputa-t. Az kevésbé volna sokadjára nyúzott fókabőr. Vagy mittudomén.
3.
3.
#2: Nos akkor az szomorú lenne, mert nekem egyik sem tetszett igazán, de erre a "columbiás" szituációra lehet, hogy vevő lennék !
2.
2.
thelegendary
De ezt nem törlték és asszonták ÍRÁNY vissza Rapture????
1.
1.
Django
Fúú ezt már nagyon várom, de még sajna várni kell rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...