E3 2011: Rekordhosszú lesz a Sony konferencia

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az biztos, hogy a japán vállalat nem semmi bulival készül az idei Electronic Entertainment Expóra: minden eddiginél hosszabb sajtótájékoztatót ígérnek június 7-re. Reméljük, ez az idő magvas NGP-s és PS3-as játékbejelentésekkel, mozgásban lévő prezentációkkal telik majd el. 5 órás műsor várható!

Mi magunk is ledöbbentünk, amikor megláttuk a Sony sajtólevelét, melyen öt órás hosszú műsort ígérnek a japánok. Ez helyi idő szerint délután 17 órától este 22-ig tart, ide már bizony elkél némi hideg élelem és folyadék, de a nyugtatót se felejtsük otthon. Elvégre, ha a show színvonalas lesz, és döbbenetes játékbejelentésekkel teli, akkor ezt szívritmus-szabályzók nélkül képtelennek leszünk végigülni.

Az E3-ak történelmében ez rekordhosszúságú konferenciának számít, a Sonynak tényleg nagyon oda kell tennie magát, hogy ennyi ideig képes legyen lekötni a hallgatóság figyelmét, bízunk bennük, hogy a tavasszal kirobbant sorozatos botrányok után sikerül kifényesíteni a renoméjukat.

Biztosra vehető, hogy egy nagyobb, nyílvános bocsánatkéréssel is fordulnak az érintett PSN és PS Online felhasználók felé, de reméljük, hogy idén is számos újdonsággal és hardverbejelentések sarkítják a játékipar legfontosabb napjait.

Mit is várunk biztosan? A PSP Remaster keretében Peace Walker bejelentést PS3-ra és kipróbálható NGP-t, melynek a nevéről, áráról és pontos megjelenési dátumáról is lehull a lepel.

Az E3 idén június 7. és június 9. között kerül megrendezésre.

14.
14.
K/G.
#13: Egyike vagy talán az inkompatibilis fejlesztőknek? Várjuk meg az E3at, ha ott sem lesz semmi érdemleges, akkor igazad lesz.
13.
13.
Grand Hustle President
#11: "Most a kinect-re jelentenek be egy rakás HC játékot, minek jönnének újabb konzollal."
Az csak egy dolog, hogy mit ígért a Microsoft.
A fejlesztők nem tudnak mit kezdeni a Kinect-el.
12.
12.
K/G.
#11: Sajnos van abban igazság, amit mondasz. De én még reménykedek. Egy bejelentés még nem egyenlő a megjelenéssel. Az lehet 1-2 év múlva.
11.
11.
#10: Áh, tuti nem. Most a kinect-re jelentenek be egy rakás HC játékot, minek jönnének újabb konzollal. Majd 2 év múlva.
10.
10.
Grand Hustle President
#9: Szerintem a Microsoft még az idén leleplezi az új XBOX-ot. Ha nem akar nagyon lemaradni a SONY, akkor a következő E3-ig ők is meglépik
9.
9.
roli33
#8: Ideje lenne lassan. Bár biztos hogy még nem lesz. Szerintem jövő évi E3-on Microsoft bejelenti az új Xbox-ot, a rákövetkezőn meg a Sony a PS4-et.
8.
8.
Donpedro
Remélem next-gen PS bejelentés lesz :)
7.
7.
Mortis
#2: Szerintem is a magyarázkodás fog elvinni egy jó 2 és fél órát legalább a "műsorból". Mondjuk van mit megmagyarázniuk, de reméljük az érdekes újdonságok bejelentése nem sikkad el. :)
6.
6.
myrte
#2: nagyot derülnék, ha három órán keresztül ezt taglalnák...
5.
5.
Qbász
Remélem megint lehet gametrailers-en nézni élőben.
4.
4.
K/G.
Hát, ha a tavalyit veszem alapul, akkor kb. egy óra elmegy arra, hogy számokat dobálnak arról, hogy mennyire király cég is az övék.
3.
3.
deviques
Na, arra a Peace Walkerre befizetek, mert PSP-n a sok töltés miatt borzaszótan idegesített, de azóta is bántott a lelkiismeret, hogy milyen szariveréb MGS rajongó vagyok, ha nem játszom végig.
2.
2.
_Tappancs_
Lehet megvannak a hekkerek és élő lincs* party-t szerveznek?

*-lincselés

vagy

3 óra bocsánatkérés .

Vagy ez vagy az vagy más, de kíváncsi vagyok mi lesz.
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...