Birds of Steel bejelentés látnivalókkal

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A konzolokon futó repülőgép-szimulátorok kínálata meglehetősen szűkös, ezen a statisztikán szeretne javítani a Gaijin Entertainment a Konami megbízásából. Egy vérbeli második világháborús címmel van dolgunk, a legjelentősebb acélmaradarak reptetésével, fiktív és valós ütközetek során.

Bár az IL-2 Sturmovik sorozat konzolos mellékágáról elhíresült Gaijin váltig állítja, hogy legújabb gyermekük, a Birds of Steel a "harci szimulátorok" sorát erősíti, él bennünk a gyanú, hogy jelen darab is a Bird of Preyhez hasonló önfeledt dogfightozásra fog gyúrni, nem kevés arcade beütéssel. De ne legyen igazunk, legyen meg a PS3 és az Xbox 360 hardcore repszimje is.

A második világégés szinte összes légi ütközetét újraélhetjük, kezdve a Midway csatával, Guadalcanallal, a Koral tengerrel, Pearl Harboron át, érintve a Földközi-tengert is, Málta felett, egészen a Németország egyik legfontosabb nyersanyaglelőhelyéig, a Ruhr-vidékig. Persze nem a földön, hanem a levegőben törve babérokra.

A Birds of Steel 20 küldetést tartalmaz, ezek egy része valós ütközeteken alapszik, másik részük fiktív csaták lesznek, összesen nyolc kampánysoron át kell diadalmaskodnunk, összesen 100 (!) repülhető gép botkormánya mögött a tengelyhatalmak és a szövetségések oldalán; minden kampányhoz eltérő gépeket választhatunk, egyedi kezeléssel, képességekkel és fegyverzettel. Itt lesz nekünk az elmaradhatatlan Splitfire, a P-51D Mustang és a Messerschmidt 199 is, mind a három szembenálló fél - Japán, Németország és a Szövetségesek - gépei is repülhetőek. Nem kell megijedni, relatíve könnyen belerázódunk az irányításba.

Az időjárás szinte mindig beleszól a harci zónák körülményeibe, de mindemellett a gépek aprólékosan sérülnek is, az eltalált golyókkal fokozatosan bonthatjuk le őket. A kameranézetek terén számos külső nézet és cockpit-nézőpont is a rendelkezésünkre áll.

Minden küldetést egy felvezető elizgazítást előz meg, egyedi célokkal, a játékos stílusát és kínált gépeket figyelembe véve teljesíthetjük őket. A Birds of Steel támogatja a kooperatív játékmódot és az online multiplayert, TDM-ben, rajtaütéseken keresztül és bajnokságok sokaságán át.

Az első képek és a videó már megtekinthető, a játék 2012. elején jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

6.
6.
Quent1n
#5: Szted hányan rohannának megvenni egy kőkemény repülőgép szimulátort? :) Jó ha 100.000 eladás összejönne... :S

Jó lesz ez így, de lehet tőlem mutliplatform is. Egy arcade repcsis játék is jobb mint a semmi.
5.
5.
TryGun
ezt most mi a f...omé nem csinálják meg PC-re pedig arra lehet a legjobb szimulátorokat csinálni.
4.
4.
adam222
konzolon szimulátor? felejtsétek el .... az is csak egy arcade lövölde lesz il-2 -t itthon 12 gombos joystickel tolom és a klaviaturán is majdnem minden gombhoz van vmi parancs ... nos ezt egy kontrollerrel nem lehet megcsinálni , az új il-2 meg szakadjon meg :D! nem támogatja a GT130 asom :( /cry
3.
3.
wigyory
Igazán csalogatós a game, birom a szimulátorokat-úgy hogy valószinű hogy beszerzem -de legalábbis tuti hogy kipróbálom.
2.
2.
Mortis
Ez a 100 biztos a színek és kieg-ek variálásából jön ki...

Arcade lesz, mérget vennék rá, de most egy olyan világban élünk, ahol még mindig híján vagyunk a korszerű röpcsis játékoknak, szóval jöjjön csak. A poshadt( ha az lesz) víz is édes a sivatagban járónak. :)
1.
1.
crazymonkey
nem rossz csak kéne hozzá egy joystick :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...