Harmadszorra is visszatér a DeathSpank

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezúttal ugyan Ron Gilbert nélkül, de harmadszorra is visszatér a DeathSpank. A The Baconing alcímet viselő epizód újfent letölthető formában lesz elérhető, és egy rakás újdonság vár majd a rajongókra. Hasfalszaggató poénok következnek, bárcsak látnánk végre belőle valamit!

A DeathSpank igazi kis kultjáték lett a maga kategóriájában, a könnyed akció-szerepjáték egy raklapnyi poént és vicces utalást tartogat, emellett ráadásul a játékmenet is abszolút szerethető, mégha túl sok eredetiség nem is volt benne. A DeathSpank: The Baconing már a második folytatás lesz, megjelenése a nyár folyamán várható PC-re, Mac-re és konzolokra - ezen megnevezés alatt vélhetően a PS3-at és az Xbox 360-at kell érteni.

A letölthető formában bemutatkozó játékban ismét a jól ismert főhősünket kapjuk vissza, aki ezúttal a félelmetes Anti-Spankkel méri össze az erejét, miközben az a Fires of Bacon után kutat - nem szeretnénk erőltetett fordítással bajlódni, de értitek, ugye. A The Baconingben több mint 100 új küldetés, 70 részben új, részben visszatérő karakter, 80 új fegyver és egy keményebb nehézségi szint várja a játékosokat. Mint kiderült: a játékban egy új posztapokaliptikus környezet is bemutatkozik majd.

Bár a játék atyja Ron Gilbert volt, mint arról korábban beszámoltunk, az úriember szakított a Hotheaddel, és átnyergelt régi cimborájához, Tim Schaferhez a Double Fine szárnyai alá. Gilbert már nem vett részt a harmadik DeathSpank munkálataiban.

5.
5.
Mortis
Na, vajon Gilbert után megáll e a tudomány vagy képesek lesznek e viccesek maradni?
4.
4.
giga321
Nagyon jó kis játék volt mind a 2 , nagyon élveztem és a viccek is jók benne , ezt is várom.
3.
3.
kebi90
Az előző két rész jó volt, szerintem nem lesz rossz ez sem, egy kis szórakoztató játék, nekem bejött :)
2.
2.
Józsi_Doe
Kúl! jó kis játék volt ez deathspank!
1.
1.
waynerooney108
Én nem sok reményt fűzök hozzá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...