Launch traileren a Hunted: The Demon's Forge

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 27.
  • Videó
Link másolása
Szép csendben megjelenik a jövő héten a Bethesda akció-RPG-je, mely számos nagynevű elődből vesz elő ötleteket, ám szerencsére a sima copy-paste mellett igazi nagyágyú fejlesztők is közreműködtek a munkálatokban. Nem kapott nagy marketinghadjáratot a kiadótól, illendő nem lecsúszni róla!

Mit kapunk, ha a Gears of Wart ötvözzük a Gyűrűk Urával? A végeredmény a Hunted: The Demon's Forge lesz, melyen az inXile Entertaiment ügyködik, Brian Fargoval az élen. Az úriember megbecsült személy szerepjáték fronton, neki köszönhetjük a The Bards Tale-t, a The Baldur's Gate és a Fallout első részét. Most talán egy kicsit takaréklángra állt, mindenesetre már csak a szenzációsnak ígérkező co-op miatt is érdemes egy pillantást vetnünk a június 3-án érkező címre.

14.
14.
SsjCsoki
A grafika nincs annyira kidolgozva,de sztem annyi baj legyen, mert szerintem ez egy eléggé szorakoztató játék lesz el van vele az ember.
Fogadást merek kötni hogy 7-8 pontos játék lesz :D
13.
13.
Józsi_Doe
Ez bizony elég gyengécskének igérkezik.
12.
12.
HerodPK
Hat steamon ott van elorendelheto:) ugyhogy ~PC re jon tuti: Nagyon varos!!! Co-Op zuzda nagyon zsir lessz benne dungeon szerkeszto is:) gyakorlatilag a kaland sohasem ér véget:)
11.
11.
Mortis
Whááá. Ez a zene ezekkel a képsorokkal--->x)

Nem érdekel, nem fogok vele játszani, de elég kellemesen néz ki és meglepő, hogy az előző játékok után az említett úriember ilyen projektbe vágott bele. :D
10.
10.
Sarkadi
Ez az Unreal Engnine 3 már kezdi bántani a szemetet ennyi év után,de remélem nem lesz bug halmaz.
9.
9.
Cuppak
Valaki am tudja mi a zene címe?
Kíváncsi vagyok.
8.
8.
Cuppak
Úristen, hát ez nagyon várós :D .
7.
7.
#4: igen, a hivatalos oldalon és több fejlesztői videoban is mondták, hogy "mindhárom" platformra jön... én is meglepődtem, mert "tipikus" konzolos címnek tűnik, de nyilván örültem is, mert kevés pc-re az ilyesmi cucc \(^-^ )/
6.
6.
Scoo
#4: Ott van, hogy Games for Windows, szóval tényleg a szemed a rossz :)

Amúgy nagyon tetszetős az anyag.
5.
5.
LtK
Ez elég ütős trailer. Jónak ígérkezik ez a játék =D
4.
4.
#1: jön PC-re??? nagyon lestem a kiírást, de én nem láttam... (remélem az én szemem rossz és Neked van igazad)
3.
3.
attila 999
nagyon varos anyag.,veszedelmessen sokat varok a jatektol.remelem nem fogok csalatkozni.bar hogy mikor kerul jatszasra amennyiben jo leszz nemtudom.tegnap alltam neki a BORDERÉANDSnak es haaaaaaat kegyetlen joooooo
2.
2.
Dresa
Anyira nem promozták, pedig nekem eléggé igéretesnek tűnik!!
Jó kis hentesszimulátor ez kéremszépen!
1.
1.
az inXile egyik meghatározó játéke volt a The Bard's Tale, az egyik legjobb humorú alkotás. szóval ez is várós, pláne, hogy jön pc-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...