E3 2011: Révbe ér a kinectes Star Wars játék?

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 30.
  • Pletyka
A Microsoft végre hivatalosan is felfedheti azt a Star Wars Kinect címét, melyet már mindenki nagy izgalommal várt a tavalyi expón bemutatott nyúlfarknyi videó után. A mozgásérzékelős technológia segítségével egy jedit irányíthatunk benne, lekövetett mozdulatainkkal suhinthatunk a fénykarddal.

A játék első videója még a tavalyi expón hergelte a kedélyeket, sokan az egyik legéletképesebb kinectes címként tekintettek rá, ám azóta szinte semmilyen újabb információ nem látott napvilágot belőle. A jelek szerint ennek vége, a bővebb lepellerántásra az idei Microsoft konferencián kerülhet sor. A Spike TV műsorvezetője, Geoff Keighley szerint a június 6-án sorra kerülő satótájékoztatón az egyik legbiztosabb bemutató lehet a kinectes Star Wars cím.

Mindenre Twitter-üzenet formájában hívta fel a figyelmet, így a terveknek megfelelően a Spike TV élőben közvetíti az eseményt, és egyben a konferencia hivatalos livestreamje is lesz. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy jelen darab még az idei karácsony szezon egyik nagyágyúja lehet, hiszen hardcore játékosoknak szállít igazi Kinect játékot, de erről vélhetőleg az E3-on fognak biztosat mondani - június 7-9. között, természetesen.

12.
Punker
Lesz itt még move-os is.
11.
Alienji
Ez már egy 1 éves videó szóval és azóta volt bőven idő fejleszteni rajta.
10.
mdr88
Amikor bemutatták ezt a videót (azzal együtt, hogy egy félőrült hadonászik a Kinect előtt) kiderült, hogy az egész kamu volt... nagyon remélem, hogy ez a videó csak valami renderelt szutyok és maga a valódi játék nem egy ilyen katyvasz lesz.
9.
dean winchester
nyáron diákmunka, lehet veszek egy kinectet. de ez attól is függ, hogy jönnek e rá jó játékok :)
8.
Mortis
Már megint egyedül egy zászlóalj ellen...Meg itt van Vader nagyúr is? Mi a franc? Nem lehet a "normalitás" talaján maradni egy játék idejére legalább? Oké, hogy SW univerzum, de ott sem minden útszéli jedi félisten...

A mechanizmus jó lehet, de ne erőszakolják már meg megint a Saga-t(--->Force Unleashed 1-2...)
7.
wigyory
Látványnak nem rossz, de a kard használati sebessége korlátozott a kinect által.
Sok sikert kivánok hozzá-jó értelemben-boxosok!
5.
#4: Nem igazán, sokkal inkább raiLaser jellegű cucc ?! :-)
4.
tabu3x
Ez nem egy railshooter jellegű cucc lesz...? :-(
3.
Kocsis92
szerintem egy ilyen igazi fénykard játékra még kell várnunk 1 generációt, de ha csalódok csak mégjobb:)
2.
steve 18
Na ez biztos álat lesz!!!
1.
daenath
Nem kis elmeny lehet majd lezerkardozni kinecten, foleg Star Wars rajongoknak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...