Fusion - új játéksorozat a Microsofttól?

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyszabású szériát terveznek a redmondiak, melynek első darabja lehet a Fusion: Genesis, ám most az amerikai védjegybejegyzést végző szervezettől tudjuk, hogy két további Fusion játék is várható a kiadótól, mely a jelek szerint Xbox Live Arcade-en teszi tiszteletét.

Elsőként az ausztrál korhatárbesorolást végző intézet szellőztette meg az első infókat a Fusion: Genesisről, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy e cím csupán az első darabja a Microsoft állítólagos új sorozatának. A cég most Amerikában védetett le egy sor Fusion-címet, a Sentientet és a Vaultot, így minimum egy trilógiát kaphatunk a márkanév alatt.

Sajnos semmilyen további információ nem áll rendelkezésünkra arról, hogy a Fusiont eszik-e vagy isszák, csupán az ausztrál minősítésre tudunk hivatkozni, melyben az áll, hogy a Genesis enyhe sci-fi erőszakot és durva nyelvezetet vonultat fel.

Ha több játék készül egyszerre a sorozatban, akkor ez utalhat arra, hogy a megjelenést Xbox Live Arcade-re tervezi a kiadó - a jövő heti E3-on talán bővebben is megtudhatunk róla ezt-azt.

13.
13.
Tyebeca
De hagyjuk a témát. Ez nem pont ide illő :-D Keressünk témához vágó hírt
12.
12.
Tyebeca
#11: Szerintem ez felfogás kérdése. Ha kaptunk volna egy GT5-öt csak 200+ premium verdával és csak vadonatúj pályákat és mondjuk 2. lemezként hozzácsapták volna a GT4 HD változatát akkor minden rendben volna. De mivel ők megadták a lehetőséget hogy az összes verdával mehetsz az összes pályán az már nem kóser?
11.
11.
Qbász
#9: Gt 5-ben lévõ autók 80 % a Gt 4-böl lett áthozva. Még a textùrák is ugyan azok. Jópár pálya is a ps 2-es szinvonalt hozza csak. Az egész játék felemás néhol szép máshol bûn ronda. Suzuki capucino premium modell bugatti veyron meg a psp gran turismo-bol van. Gt mód is egyszerübb bár amióta vannak sessional eventek axóta jól el vagyok vele én is.
10.
10.
Dogmatix
#9: Nem mondtam hogy vegyél, csak ha lesz lehetőséged próbáld ki. Nem lett rossz játék, de a GT fanatikusok sokkal többet vártak (jogosan). Bár azt is meg lehet érteni, hogy nem lehet 1perc alatt lemodellezni egy autót szóval egyszerűbb volt feljavítani a 4es autókat. Csak ez a minőség rovására ment és ez sokaknak nem tetszett.
9.
9.
Tyebeca
#8: Bocs, de most egy régebbi cimért nem fogok most PS2-őt venni, de azt tudom, hogy az 5. rész engem maximálisan leköt és élvezem. De amúgy általában az értékelésekből is az jön le hogy valaki teljesen elégedett a játékkal és megadja rá a 9-10 pontot és vannak akik teljesen mást vártak (biztos repülőgépszimulátort) és lepontozzák.
8.
8.
Dogmatix
#5: Azért PC-n egészen más. Mellesleg a Fable 2 jobb lett mint a 3 :) szerintem. Forza 3 lehet hogy gagyinak hat (tényleg kicsit "médincsájna") , de még mindig jobb mint a GT5. (szerintem :P )

Tyebeca:
Próbáld ki a GT4 et és nem fog tetszeni az 5 :)

Egyébként meg ízlések és pofonok. Még mindig a PS3 felé hajlok mert a Ratcheteket imádom akármennyire is gyerekes, meg persze ott a God of War ami megintcsak egy isten :D Viszont engem nagyon bosszant ez a hackerkedés. Azt sem tartom kizártnak hogy az MS emberkéi állnak a háttérben. Elvégre rengeteg ember átváltott xboxra.
7.
7.
Tyebeca
#4: Engem a PS exclusive cimek egyenesen vonzanak. Úgy őszintén egyenlőre nincs olyan X360 játék ami végett vennék konzolt. A GT5 nálam egyenlőre a legnagyobb király. Nincs kizárva hogy a forza 4 jobb lesz, de hogy a 3. rész nem, abban biztos vagyok.
6.
6.
SütiMester00
én speciel csak a God of War-ért meg a Heavy rain-ért vennék PS3-mat
5.
5.
Qbász
#4: Próbáltam a Fable hármat szerintem gagyi, el van rontva a kezelése az egész játéknak gépigénye meg nagyobb mint a Witcher 2-nek pedig grafikailag nem egy színvonal. Gears of War első részét kipörgettem, az sem valami nagy szám. Gt 5 meg szerintem is gagyi lett a 4 után. De a Forzának meg olyan a képi világa mintha matchboxok versenyeznének valami műanyag pályán.
4.
4.
Dogmatix
Sony exkluziv? Killzone 3 nem lett olyan nagy szám. Szép meg minden, de annyira nem jó. GT5...aki játszott a GT4-gyel annak csalódás. Sok autónál nincs belső nézet, rengeteg autót átemeltek a 4-ből, kicsit feljavították és ennyi. Hihetetlen különbségek vannak 1-1 autó között. Kungfu rider-t meg ilyen ótvarokat nem említek. a Heavy Rain ütött rendesen, akárcsak a God of war. Uncharted első része tetszett, a 2. már nem hozott semmi újat. (ennek ellenére várom a 3.at). Resistance/Infamous tetszettek. Ratchetet és Little big planetet imádom. Ninja Gaiden nem lett rossz, de nekem nem jön be annyira. Yakuzák és Socom no comment (szerintem). Motorstorm erős közepes. Hirtelen ennyi ugrik be, ezzel szemben ott van Xboxon a Fable ami hihetetlen ütős, Gears of War ami szintén nem egy gyenge darab. Forza szerintem széjjel alázza a GT5öt (kicsit más kategória). Alan Wake nagyon jó. Ezzel szemben a Crackdown pocsék (szerintem). Halo-k nem lettek rosszak, bár nekem valamiért nem nőttek a szívemhez.Lost Odyssey nagyon jó lett. meg persze a kinectes játékok amik szemétre valók (a többi exkluzív szerintem említésre sem méltó,legalábbis nem jut eszembe több) :) bár én a move-ot sem szeretem. Szóval azért mert több exclusive van ps3 ra nem jelenti azt hogy jobbak is. Jelenleg PS3 am van, csak sárga ledes lett, de erősen elgondolkoztam azon, hogy átváltok xboxra főleg most hogy "bombázzák" a sony-t.
3.
3.
K/G.
#1: Én olyasmire is számítok.
2.
2.
lukaka
Felkell vennie a versenyt az exkluzivakban a sony-val mert ott sokkal jobb a sony.
1.
1.
Slik
azt hittem valami nagy készül mint a gow de látom csak egy arcade kaka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...