E3 2011: Aliens: Colonial Marines dátum, trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. június 1.
  • Videó
Link másolása
A Colonial Marines is egyike a játékipar azon terméseinek, amelyek időről-időre előkerülnek, ám sosem tudjuk biztosan, hogy éppen mi történik velük. A Gearbox azonban a Duke Nukem: Forever befejezésével végre előbújik a sötét irodából, s elmondja nekünk, amit hallani szeretnénk.

Konkrétan azt, hogy a rengeteg rajongó által várt, jelenleg az egyetlen valamirevaló Aliens-játéknak tűnő Colonial Marines kint lesz a jövő héten kezdődő E3-on, vagyis hatalmas infódömping várható. A Sega és a Gearbox ígéri: nem fog csalódást okozni a játék, ez ugyanis a fejlesztők egyik álomprojektje, s az eredeti filmek interaktív folytatásának, örökösének tekintik.


A Colonial Marinesban a játékos egy durván kiképzett tengerészgyalogos osztagot vezet, akik a sztori elején az LV-426 bolygó körül keringő elhagyatott hajóra. a U.S.S. Sulaco fedélzetére szállnak épp fel, hogy kiderítsék, mi történt a legénységgel. A hivatalos szöveg szerint aztán a csapat soha nem látott horrorisztikus eseményeket él át, míg végül lerántják a leplet a galaktikus félrevezetésről, amiben az "emberiség sorsa az univerzum leggyilkosabb és leghalálosabb fajának kegyétől függ".

Van egy képünk, alant pedig megtekinthető a frissiben kiadott E3-as előzetes. A megjelenés pedig 2012 tavaszán esedékes, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Várjuk?

35.
35.
menyet1333
Elsők között leszek a játék megvásárlásakor! Találkozunk a játékban,
és ürüljön a tár mindenkinek.
Menyetke.
34.
34.
krisztian66666
#31 tényleg ember barát vagy XD
#29 sajnos ebben egyet kell értenem.Nem lett a játék rossz,sőt a marin és az alien nagyon is tetszett!Bár a predátor már kevésbé....de ott is voltak jó részek :D Emlékszem amikor a marinok(hogy senki se kössön belém tengerészek) Megvártam míg befejezik az alienek elleni harcot és aztán ott hagytam őket :D.Aliennel meg kifejezetten jó volt ijeszgetni és harcolni(csak rövid volt számomra)...marinnel meg a para volt és ezért tetset nagyon...na meg a pittyegés XD
33.
33.
Bisur1996
Hány éve várom már ezt... és hény tucat kósza hírt kerestem már.
32.
32.
ReNegAdE
#31: Egy igazi emberbarát szavai ezek!:)
31.
31.
Józsi_Doe
Remélem a játék végén az alienek győznek.
30.
30.
Optimus Prime
#29: ...Szedjen össze párr imserőst Steamen és nyomuljon velük. :) Optimus2007
29.
29.
shatterhand
#14: Az AVP ott megállt sokaknál,hogy rövid és nem atombomba grafikája van.
Pedig a multis hangulat megvolt. haverral rendre tengerészgyalogosok voltunk, de csak mert kegyetlen parás hangulatot tudott okozni,hogy ránk vadásztak:)
Mekkora volt mikor az alienek sziszegtek, meg jöttek a pittyegések a mozgásérzékelőkből. Mi meg forgolásztunk, meg világítottuk a sötét csöveket a plafonon. Sokszor a mozdulatlan alient se vettük észre.

Jó kis játék volt az csak beindult a "hadjárat" ellene,hogy szarkupac az egész. Kevesen veszik meg, ilyenkor meg ,hogy multizzon az ember?
28.
28.
ReNegAdE
Nagyon város!Bízom a gearboxba hogy jó cuccot raknak az asztalra!
26.
26.
Sousuke1989
Nagyon régóta várok erre a játékra, a Gearbox még nem tett le rossz játékot az asztalra, amint megjelenik, tutira megveszem :-)
Szorítok nekik, hogy minél jobb legyen a megjelenésig.
25.
25.
wigyory
Én is kiváncsi vagyok erre a game-re, az egyik kedvenc film-sorozatom volt az ALIEN-Ripley-vel. Most vajon mit húznak elő a kalapból folytatásként, mert a film alapján a bólygón felrobbantottak egy bombát ami lerendezte az ottmaradtakat.
Lehet hogy a hajón történik egy része a történetnek, de az alien mintha a bolygón egy terraformáló épület elhagyatott részhez hasonló helyen jelent meg.
24.
24.
Optimus Prime
Lehet kicsit már fáradt vagyok, de ez az a hajó amire Ripley-ék felmentek az Aliens végén? És most is ott lesznek a hajón, fagyasztva? Csak mert így nem kavar be a többi film eseményeivel? Bár azokat sose láttam. :( Meg olyan sok Alien se lehet azon bolygón, hisz egy osztag Marine és Ripley is végig ment rajtuk. XD.
23.
23.
hedzsooo
#21: ..Nem volt vmi nagy durranas ez a trailer, de a hir, h az E3-on kapunk belole tobb infot is, mindenkeppen jo ! :-D
20.
20.
peter.biro
Igen, Igen , Igen !!!!!!! Szerintem az AvP marine kampánya nagyon jó volt legalább 5* végig toltam ez is arra a sorsra fog jutni :-)
18.
18.
giga321
ti is láttátok a végén az alient???:D:D
17.
17.
krisztian66666
Hát nem tudom mit mondjak....egy trailer alapján még nem tudom megmondani milyen game is ez....Remélem elég jó lesz és a játékban miközben megyünk a marinnal a torkunkban dobog a szívünk....de a pittyegés már nagyon hiányzót :D
#11 Ha jól emlékszem az alien vs predator-ban a marin volt a legjobb a történetben (legtöbbször ezt hallottam és én nekem is tetszet,de még az alien is,a predator már nem annyira)Ha erre koncetrálnak könnyen lehet jó Game.
16.
16.
Giga0509
Erősen várós a játék :D
15.
15.
caleb007
Hurrá!!! Csak az a baj, hogy sokára jön. Addigra talán csak döcögni fog a gépemen. :/
14.
14.
Samu
#11: Az AVP(amit szintén nagyon szeretek) szerintem kicsit rétegjáték,mivel három eltérő "fajt" kell irányítani ami sok önmagát gémernek mondó,de amúgy meg sima kocajátékost elrettentett,és ment a fikázás,hogy így rossz meg úgy rossz,nem bírták megszokni az irányítást se.Ez inkább lehetne az ő játékuk is,hiszen "csak" tengerészgyalogosokat kell terelgetni van karabély meg shotgun,és a lények meg elég nagy tiszteletnek örvendenek,hogy vigyék a fent említett gémerektől kezdve a reggelire savat iszogató vérfanokig.Aztán,hogy a végeredmény mi lesz és milyen játékot kapunk az majd kiderül,ha megjelent.
13.
13.
adriano28
#12: ezigen, akkor benned maradtak a történtek, mih?:D
12.
12.
Ecneb
#10: annó????????? nekem mai napig van alienes pizsamám!!!
11.
11.
dean winchester
az a baj, hogy az avp se lett most sikeres. abban is volt alien, jól nézett ki meg minden, mégse vették. most ez mivel fog többet adni, mivel lesz jobb ?
10.
10.
Sarkadi
Én is várom már,az Alien filmek nagy hatással voltak rám anno. :)
9.
9.
Samu
Remélem lesz olyan hatással rám mint anno az Alien Resurrection PSX-en...Ott bekakkantottam párszor mikor a dögök rámb@szták az ajtót amin épp bemenekülni készültem,hehe!Várós játék!
8.
8.
7.
7.
latyaa
EZZZ AZZZZZ igen igen igen :D huhuhu :D Nah majd miny elő is rendelem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...