Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.

Aliens: Colonial Marines - a modderek rendbe teszik

Lelkes rajongók egy csoportja úgy döntött, ők maguk váltják be a Gearbox korábbi hangzatos ígéreteit, és teljesen gatyába rázzák a játékipar egyik legnagyobb csalódását, az Aliens: Colonial Marinest.

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.

Neill Blomkamp Alien-filmet csinál

Habár decemberben még úgy tűnt, hogy nem lesz semmi Neill Blomkamp titkos Alien-projektjéből, az úriember a minap jó hírrel örvendeztette meg a rajongókat: Chappie-t hamarosan xenomorfokra váltja!

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.

Aliens: Colonial Marines - holnap jön a DLC

A Sega és a Gearbox bejelentette, hogy holnap érkezik az Aliens: Colonial Marines utolsó DLC-je, a Stasis Interrupted. A single-t bővítő csomagban kiderül, hogy mi történt Hicksszel. Várjuk már?

Single DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy single player DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines. A season pass ütemezése szerint ez lesz az utolsó.

Jól fogyott az Aliens: Colonial Marines

Noha úgy hírlik, hogy a fejlesztőcsapat tönkrement benne, az Aliens: Colonial Marines volt a Sega egyik legkeresettebb játéka az elmúlt pénzügyi évben. Csak az új Sonic & All-Stars Racing előzte meg.