E3 2011: Forza 4 - videón a kinectes fejkövetés

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 2.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft mindent feltesz egy lapra a Forza Motorsport 4 kapcsán. Most, hogy a GT5 már megjelent, okultak a tapasztalatokból, és új, innovatív irányba vihetik el autószimulátor-sorozatukat. Ennek egyik, kedvező sorsra hivatott kivetülése lesz a Kinect segítségével véghezvitt head-tracking.

A Microsoft xboxos megmondóembere, maga Major Nelson mutatta be tegnap a Forza 4-et a nagyközönség előtt az E3-ra való felkészülés hajrájában. A prezentáció egy markáns fícsörre hívja fel a figyelmet: a Kinect segítségével fejmozdulataink lekövethetőek, ennek segítségével nézelődhetünk a versenyautó cockpitjében. A Turn 10 kreatív igazgatója, Dan Greenawalt tolmácsolja a prototípussal kapcsolatos elvárásaikat.

Köszönjük, daenath!

18.
18.
amd33
#17: Szerintem király lesz én használni fogom ha mégse jön be annyira akkor nem ez csak egy funkció de szerintem király...
17.
17.
Jackie Estacado
Ennek aztán végképp nincs értelme szerintem...
16.
16.
p.balou
Így születnek a barátságok... :')
15.
15.
Tothadi
#14: Nekem is junius végéig, de majd nyáron apírthatunk vmit ha lesz vmi közös játékunk
14.
14.
K/G.
#13: OFF: Jaja, bár mostanában nagyon keveset, vizsgaidőszak van, vagy mi a szösz.
13.
13.
Tothadi
#12: Nem szó sincs fanboyságról:-) maradok kultúrált:-)
Akinek amúgy is van kinect el lesz vele , de ezért külön venni egyet..
Szoktál live-on játszani?
12.
12.
K/G.
#11: ((Nekem is boxom van. Bocs, azt hittem fanboyattack kezdődik))

Szerintem továbbra is hasznos, báe az igaz, hogy én nem játszok racing játékokkal, nem nekem valók, nincs kormányom stb... De azért annak idején kipróbáltam a Forza 3 demóját meg a Dirtöt is, és jól emlékszem, hogy mennyire zavart, hogy nem látom be rendesen a kanyart, analóg karral pedig nehézke volt forgatni a kamerát, mert ugye közben a vezetésre is figyelni kell. Szerintem, hasznos.
11.
11.
Tothadi
#9: Hat nem tudom, szerintem 200km/h nal nem nagyon van idő holt teret nezegetni, illetve többnyire versenypályán mész ahol amúgy is nagy a latótér. Ez szerintem csak egy kis tech bemutató inkább, kinect vásárlás ösztönző.
De persze lehet h használható lesz ez, majd élesben fog ez kiderülni.
Nem nincs psm, 360 om van. Neked?
10.
10.
Grabowsky30+
#1: Számból vetted ki! Volt legalább 5éve egy Track IR nevezetű cucc az ugyanezt tudta, jó lenne pc-re is faragna valaki egy software-t a kinecthez valami trackIR emulator félét.
9.
9.
K/G.
#8: Miért is nincs?
Ha kormány van a kezedben, másképp nem nagyon tudod forgatni a kamerát. Így pedig belátsz a holttérbe, ami még városi autókázás során sem árt, nem hogy egy versenynél.
De engedj meg kérlek egy kérdést: neked véletlenül nem psed van?
8.
8.
Tothadi
Hat ennek pont semmi gyakorlati értelme nincs...
7.
7.
Tyebeca
#3: Én már próbáltam és tökéletesen működik. Viszont nem ülhetsz a kamerától több mint 3méterre mert akkor már nem tud rendesen bemérni és pontatlan.
6.
6.
gucho
várom, jó játék lesz
5.
5.
gamma
nem hülye kinectel kéne foglalkozni ami teljesen haszontalan felesleges baromság, hanem egy rendes játékot kéne már csinálni fizikával és bugog nélkül, idióta fejmozgató barmok olyan ez mint sok minden más csak látszat nulla tartalommal, ez kell a hamis többségnek... PFFF
4.
4.
crazymonkey
Biztos lehet állítani az érzékenységén és akkor máris látod a képernyőt .
3.
3.
Sousuke1989
Már a GT5-ben is volt fejkövetés, csak Eyetoy kamerával, igaz a gyakorlatban nem láttam működni, de a játék tokján ki van hangsúlyozva ez a feature:
http://www.highrescovers.com/wp-content/uploads/covers/Gran-Turismo-5---Cover---PAL---UK-Cover-2777-45.jpg

Itt van videó is róla:
http://www.youtube.com/watch?v=dDsIwcNMvMI
2.
2.
Hubert Cumberdale
Először azt hittem, azt használják ki, hogy kanyarnál mindenki bedől és majd úgy kell jormányozni xD De arra senki nem gondolt, hogy ha elnézek jobbra akkor nem látom a képernyőt? :D
1.
1.
shooter1234
Na végre egy egész jó kis dologra is használják a kinecktet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...