E3 2011: Itt az első SSX játékmeneti trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Végre tényleges gameplay pillanatokat is átélhetünk az új SSX-ből a Gametrailers TV-nek köszönhetően. Ebből kiderül, hogy a csábos Elise mellett más veterán szereplők is vissza fognak térni a 2012-ben érkező epizódban. Elsőnek itt van Mac is, akinek a régi fanok bizonyára nagyon fognak örülni.

A snowboardozás soha nem volt még ennyire hívogató, mint az EA játékában. Bár a régi, pontszerzős játékmódok is visszatérnek, az igazi üdvösséget mégis a túlélésre kihegyezett, lavinákkal, hóviharokkal övezett elfoglaltság jelenti, ahol a világ nagy hegyeit teljesen lemodellezve kapjuk meg free-roam jelleggel. Csak a jégcsákányunk legyen nálunk mindig. Az SSX-reboot 2012 folyamán jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
Hubert Cumberdale
#11: Viszont, ha belinkeltek egy másik játékról egy pre-alpha gameplay trailert amiben ocsmány a grafika meg ugyan arról a játékról egy kiadott verziójú gameplay videót ahol klasszisokkal jobban néz ki, akkor bocsánatot kérek, sőt mind a kettőtöknek fizetek egy sört ha egyszer találkozunk (meg persze ha elmúltatok 18 ) :D
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: Ja van benne igazság. Meg abban is, hogy én ez a videó alapján alkottam egy véleményt, amit mivel ti sem láttatok többet, nektek sincs jogotok megvétózni.(és asszem van hozzá jogom, mert nem mondtam egy szóval se, hogy hú de szar játék, csak azt mondtam nem szép, amit most is így gondolok) A viharos dologban meg nekem volt igazam. (igazam, hát csak egy kurva kérdést tettem fel) Ez nem szép. Ha pre-alpha, ha öreganyám lekvárja. Ha annyira félkész lenne, hogy ez még sokkal szebb lesz, akkor nem csináltak volna belőle trailert. Gondolom én. De bocs, hogy lefikáztam. Tényleg.Még a hülyét is vissza vonom.
10.
10.
K2 The Highest
#9: Ismerd el van benne igazság...Mármint abban amit mondott...Oké, hogy most próbálod védeni meg menteni magad, de el kell ismerni, ha hibázol...Ha odaírtad, volna, hogy SZERINTEM vagy, hogy EBBEN A FÁZISBAN MÉG NEM, akkor senki sem szólt volna meg téged...
9.
9.
Hubert Cumberdale
#7: Én vagyok szánalmas? Szerintem egy gameplay videóból láccik a grafika. Ez sokkal szebb nem lesz, max több tereptárgy, vagy akármi. És abból, hogy nem látok vihart ami elől menekül azt következtettem, hogy nem látok vihart ami elől menekül és ezért KÉRDEZTEM meg, hogy nem úgy volt, hogy lesz? És egyébként se bélyegeztem meg, csak azt mondtam nem teccik amit eddig láttam. Hülye.
8.
8.
LtK
Valahogy én sem értem ebbe mi olyan jó =D
7.
7.
mnmn1
#5: és levonod a következtetést egyetlen egy videóból? Ott van a jobb alsó sarokban egy kis szöveg: Pre-Alpha....A grafika nem szép, nincs vihar és mindez egy pre-alpha verzióból vonod le. Szánalmas
6.
6.
hakydakillah
Jól néz ki, de ez már nem SSX. :-( Imádtam a versenyeket, hogy többen csúsztok, de csináltak belőle egy open world játékot, amiben majd trükközöl össze-vissza, és pár óra után meg lehet unni, mint pl. Shaun White, vagy Stoked játékokat.
5.
5.
Hubert Cumberdale
Hát most csalódtam! Nem úgy volt, hogy nagy viharokban kell majd nyomulni, túlélésre megy meg ilyenek? Még a grafika se szép.
4.
4.
steve 18
Na ez snowboard game!!! kurva jó
nem szeretem a sport játékokat max a fifa streetet :D mostmár ezt is :D
3.
3.
e91-P87_2008
Penge kis játéknak ígérkezik! Ha lesz pénzem, tuti megveszem!
1.
1.
dean winchester
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...