SSX PS3, X360

A korábban SSX: Deadly Descents címmel bejelentett játék most már csak egyszerűen SSX névre hallgat.

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Az év utolsó hónapjában három ingyenes játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők: Xbox One-on a kukacok háborújába csöppenünk, míg az Xbox 360-on a kalandjátékok és a snowboard szerelmesei örülhetnek a legjobban.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

SSX - elstartolt a többjátékos mód

Váratlanul bukkant fel a digitális elosztókon az EA hódeszkás játékának legújabb tapasza, mely élesíti a várva-várt többjátékos üzemmódot. Az online megmérettetések két játékmódban zajlanak: ezek a Trick It és a Race It. Pluszban egy kötetlen Freeride mulatságnak is örülhetünk.

Multiplayerrel bővül az SSX

Az új SSX egyik legnagyobb hibája kétségkívül az volt, hogy hiányzott belőle egy valamirevaló többjátékos rész, azonban az Electronic Arts hónapokkal a megjelenés után pótolni készül: a következő frissítés kompetitív multiplayerrel bővíti a snowboardos játékot.

SSX - ismerős arcok a Mt. Eddie-n

Az EA Sports újabb trailerrel kedveskedett az SSX frencsájz rajongói számára. Ahogy arról már beszámoltunk, az Mt. Eddie & Classic Characters DLC a régi szereplőket hozza vissza, s egy vadi új helyszínt is kapunk a pénzünkért. Lássuk mozgásban miként fest!

Klasszikus karakterekkel bővül az SSX

Ha eddig hiányoltad volna az SSX-ből a régi játékok karaktereit, akkor a májusban érkező Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack a kedvedben fog járni. Ahogy a cím is sejteti, kapunk egy új hegyet és nem kevesebb, mint hét karaktert a korábbi részekből. Videó is van róla.

SSX teszt

A tíz éves múltra visszatekintő SSX széria mindig is az arcade stílus kedvelőit ragadta nyakon. Nem ebből fogjuk megtanulni a hódeszkázás fortélyait. Kérdés, meddig lehet elviselni a természetfeletti kunsztokat – pláne, hogy már egy erőltetett történetbe ágyazták mindezt.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.