E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.

Valószínűleg nem mondtunk újat. Az eddig kizárólag PlayStation-címeket fejlesztő Insomniac szinte pontosan egy éve paktált le az Electronic Artscal, a megállapodás keretében a csapat a kiadó Partners programja alá besorakozva kezdte el fejleszteni legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is készülő játékát.

Tévhit, hogy az Insomniac a Sonyhoz tartozott volna, az Insomniac mindig is független bandaként tevénykedett, csak éppen eddig nem láttak ki a PlayStation logó mögül. Ted Price, a csapat vezérigazgatója azzal magyarázta a döntést, hogy még több embert szeretnének elérni a játékaikkal, ezárt vágtak bele az EA Partners projektbe, és többek között ezért jött létre az Insomniac Click!, a csapat facebookos és mobilos játékaival foglalkozó részleg is.

A rejtélyes multiplatform címet - a játéknak nem lesz köze az Insomniac eddigi sorozataihoz - holnap fogják bemutatni, mégpedig az Electronic Arts sajtókonferenciáján - liveblog lesz, ne hagyjátok ki!

2.
2.
xXgoronikahunXx
1.
1.
NECROSMOKE
Kiváncsi vagyok milyen újdinsággal rukkolnak elő most az Insomniacék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...