E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Érdekesség
Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.

Valószínűleg nem mondtunk újat. Az eddig kizárólag PlayStation-címeket fejlesztő Insomniac szinte pontosan egy éve paktált le az Electronic Artscal, a megállapodás keretében a csapat a kiadó Partners programja alá besorakozva kezdte el fejleszteni legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is készülő játékát.

Tévhit, hogy az Insomniac a Sonyhoz tartozott volna, az Insomniac mindig is független bandaként tevénykedett, csak éppen eddig nem láttak ki a PlayStation logó mögül. Ted Price, a csapat vezérigazgatója azzal magyarázta a döntést, hogy még több embert szeretnének elérni a játékaikkal, ezárt vágtak bele az EA Partners projektbe, és többek között ezért jött létre az Insomniac Click!, a csapat facebookos és mobilos játékaival foglalkozó részleg is.

A rejtélyes multiplatform címet - a játéknak nem lesz köze az Insomniac eddigi sorozataihoz - holnap fogják bemutatni, mégpedig az Electronic Arts sajtókonferenciáján - liveblog lesz, ne hagyjátok ki!

1.
NECROSMOKE
Kiváncsi vagyok milyen újdinsággal rukkolnak elő most az Insomniacék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...