E3 2011: A Star Wars: The Old Republic trailere

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Videó
Link másolása
Bár még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mikor kerülhet boltokba a Star Wars: The Old Republic, az már mindenképpen biztató, hogy az Electronic Arts és a BioWare kihozza az E3-ra a játékot. Az MMORPG kiállításra összerakott trailere már megtekinthető, kötelezően megtekintendő az anyag!

A trailer mellett a BioWare két ingame sztoriszálat is leleplez majd valószínűleg kipróbálható játékdemók formájában, illetve bővebben is megismerkedhetünk az Alexander Freed által készített, Lost Suns nevet viselő képregényadaptációval is. Most már nincs más hátra, mint szurkolni: remélhetőleg az Electronic Arts a sajtókonferenciáján megjelenési dátummal is szolgál a The Old Republic kapcsán.

22.
22.
KenyeresB
#4: Hála Istennek :) Amúgy szeretem a Star Wars világot, csak ez valahogy nem jön be, ennyi, csak a véleményemet mondtam el, asszem elég normálisan. Úgy tudtam erre való a komment. Peace
21.
21.
dareal
#20: hja, később remélem, hogy összehoznak valamit.
hibái ellenére a star wars galaxies-ban lévő jump to lightspeed speciel igen kellemes darab. valami hasonló jó lenne, annak a hiányosságai nélkül :)
20.
20.
attila4545
#8: De tudjuk ,hogy lesz megoldva egy egyszerű kis minigame lesz ahol csak csúsztathatod a hajód egy megadott pályán és az utazás csak egy click lesz.Semmi extra.
19.
19.
MaxiJets
#18: azért szerintem a zene is hasonlít egy kicsit.:D

szerintem már a címe miatt is sokan úgy érzik, h ez KELL. ha pedig a játék megvétele és 1 hónap eltelte után átverve fogom érezni magam, legalább a lelkiismeretem tiszta lesz.
18.
18.
McDuff
az baj nekem ezzel a játékkal,hogy a lézerkardon kívül semmi nem emlékeztet a star wars sagara...legalábbis így gameplay videók nem.de amik tavaly jöttek ki CGI-s előzetesek,nah azok aztán adták,kár hogy a játék kurvára nem ilyen lesz...
17.
17.
dareal
#15: azért egy single játékot ne hasonlíts egy mmo-hoz, ahol havonta olyan tartalmakat kaphatsz, mint akár egy single játékban. nem véletlen, hogy havidíjat szednek (persze, szerverek fenntartása stb, de annak egy jó része az új tartalmakba megy)
16.
16.
exonic
A Bioware-nak látszólag nagyon bejönnek ezek a Sci-Fi témák,lásd ez vagy a Mass Effect, és "jól is áll nekik" :)
Azért a pvpre kíváncsi leszek :D
15.
15.
latyaa
Kár sajnos én meg ugy vagyok vele ha már meg veszem akkor játszak +még havonta ááá kizárt de tuti jó lesz hátha ingyenes lesz
14.
14.
LiMiT
Remélem össze jön az a munka amit a nyárra beterveztem és akkor szépen be is ruházok a kicsikére. Nagyon várom!!
13.
13.
Mortis
#11: Fizetős lesz. Havidíjas. Hogy később mivé válik? A jövő megmondja...
12.
12.
Mortis
Űrcsaták...Szerintem ezen csúszhatnak el a leginkább. Kényes téma s sok időt rá kell fordítani hogy élvezhető lehessen. Persze idejük bőven van. :) Várjuk, még mindig, szeretettel.
11.
11.
latyaa
Öhm hülye kérdés tudom tudom .. De ez fizetős lesz vagy csak a Prémium dolgokért kell majd fizetni?
10.
10.
Gorre
És mellesleg nagyon, de nagyon remélem, hogy végre lesz a WoW-nak egy rendes riválisa, és jó sikereket fog elérni a játék
9.
9.
Gorre
A legelső dolog ami beugrott a videóról: Kotor
Van egy olyan érzésem, hogy játékmenet és helyszínek terén nagyon hasonló lesz, ami persze egyáltalán nem baj :)
8.
8.
simon 555
egész jól néz ki.ha lesz trial vagy demo biztosan kipróbálom.
de azt még mindig nem tudjuk,hogy az űr rész,hogy lesz megoldva?:D
az oké,hogy personal starship meg minden de,hogy lesz a bolygók közti utazás?csak megnyomok egy gombot és már ott is vagyok ahol akarok vagy lesz valami sector space féleség mint a Star Trek Onlineban?
7.
7.
rowley
nehogy ez is úgy járjon mint az APB.. aztán ingyenes lesz. bár akkor játszanék is vele:D
5.
5.
foxtorch
#2: mármint hutt-ot :D
4.
4.
giga321
#3: nem muszáj vele tolni.
3.
3.
KenyeresB
Ez olyan tipikusan 14 éven aluliaknak szánt gamma. El nem tudom képzelni magam ebbe a világban, az egész olyan rajzfilmszerű, mesés, bocsi, de "gagyi"-nak tűnő cucc. Biztos azért, mert MMORPG-ről van szó.
2.
2.
adriano28
remélem lehet majd jabba karaktert csinálni xD
1.
1.
balint23h
Csak nem nagyon akar kijönni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...