New Yorkba megy az új Rainbow Six?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi feltételezésekkel ellentétben a Ubisoft mégsem folytatja a Rainbow Six: Vegas sorozatot, a legutóbbi pletykák szerint az új rész New Yorkban fog játszódni, és sokkal inkább hasonlít majd az előző részekre, mint a kaszinóvárosi akciókat feldolgozó epizódokra. A Ubisoft még nem árult el semmit.

A Kotaku meg nem nevezett, de a Ubisofthoz állítólag közelálló forrásból tudta meg, hogy a francia kiadó már dolgozik az új Rainbow Six-játékon, amelyben az ígéretek szerint sokkal több változtatás lesz, mint a Rainbow Six: Vegas két epizódjában, sőt a készítők úgy általában is szeretnének elfordulni a Vegas-formulától, és inkább visszakanyarodnának az eredeti részek felé.

Az eredeti Rainbow Six játékok sokkal több taktikát követeltek meg, sokkal nagyobb hangsúly volt a lopakodáson is. A küldetések előtt elhangzó utasítások alapján gondosan össze kellett raknunk a csapatunkat, el kellett döntenünk, hogy ki milyen fegyverrel és felszerelésekkel induljon el a bevetésre, azután pedig az alapvető útvonalat is meg kellett a csapattagoknak mutatnunk.

Persze így a játék nehezebbé válik, ugyanakkor ezt-azt a Vegas-játékokból is megörököl majd a cím: a fedezékrendszer átemelése mellett a történet is sokkal filmszerűbb lesz, az első hírek szerint egy amerikai terrorista csoportot kell megakadályoznunk abban, hogy a Wall Street iránti gyűlöletükből fakadóan támadásokat intézzenek New York városa ellen.

A Ubisoft hivatalosan még nem reagált az információkra, az sem világos, hogy az E3-on bemutatják-e az új játékot.

16.
16.
Józsi_Doe
MIntha lenne még vagy párszáz város az USA-ban ahol ilyen játék játszódhat, nemcsak NY. Ennyit a játékkiadók fantáziájáról.
15.
15.
Quent1n
Szerintem is uncsi New York. Inkább elmehetnének EU-ba pl. Párizsba, Moszkvába, Berlinbe, Madrid-ba stb. De akár Budapesten is játszódhatna. :)

Nekem a Vegas 1 azt etalon, rég játszottam már annál eltaláltabb lövöldével. :)
14.
14.
gameplaytubehd
13.
13.
amd33
Tököm teli van New Yorkal faszért kell eröltetni...
11.
11.
kebi90
#8: Hát igen, a realisztikus játékok engem is jobban lekötnek :) Nem az mikor John Rambo módra ledarálsz mindenkit. Az a baj h. sokan meg a realisztikát nem szeretik mert nagyobb a kihívás, mondjuk az menjen inkább Counter-Strike-ozni :D
9.
9.
Vopesz
#7: Ilyen nekem is volt 360-on, és nagyon idegesítő, hogy a meccs elején beakad a lövés hangja, és utána azt kellett hallgatni meccs végéig, természetesen úgy, hogy ez elnyomott minden környezeti zajt. És a mai napig ilyen, borzalmas, pedig tetszett a multija, de egyszerűen játszhatatlan volt, az idegeimre ment, vallatni lehetett volna vele.
8.
8.
Mortis
Nehezítés? Ezekben az időkben? :O Most vagy nagyon sokat szívtak, vagy megjött a józan eszük. Ez felcsigázott.
2.
2.
K2 The Highest
Remélem jó lesz:) a Vegas 2 mái napig egyik kedvencem:)
De egy SWAT 5-nek jobban örülnék...A 4 az egyik legkirályabb játék a földön:)
1.
1.
giga321
Biztos jó lesz egy próbát megér igaz Boda?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...