Rainbow 6: Patriots PC, PS3, X360

Visszatér a Rainbow Six-sorozat, ezúttal minden eddiginél történetközpontúbb epizódot kapunk.
Típus: Akció, taktikai, Taktikai Akció, Taktikai csapat-FPS

E3 2014: Rainbow 6: Patriots - ennyi volt

Tegnap éjjel a Ubisoft bemutatta a legújabb Rainbow Six-játékot, és bár a Siege-dzsel annak rendje és módja szerint meglepte a közönségét, a kérdés valószínűleg többekben felvetődött: hová tűnt a Patriots?

Rainbow 6: Patriots - már háromszor újrakezdték

Arról ugyan hallottunk már, hogy a Rainbow 6: Patriots fejlesztését újra kellett kezdeni, az viszont új információ, hogy a Ubisoft állítólag háromszor is resetet nyomott a projekten.

Nem működött a Rainbow 6: Patriots, újrakezdték

A Ubisoft végre megtörte a Rainbow 6: Patriotsot körüllengő csendet. A kiadó észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc szerint nem állta meg a helyét a készítők elképzelése, minőségi okok miatt újrakezdték a fejlesztést.

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.

GC 2013: Még készül a Rainbow 6: Patriots

Habár a Splinter Cell, vagy a The Division mellett talán elfelejtettük a Ubisoft másik Tom Clancy-féle frencsájzát, a Rainbow Sixet, a Gamescomon a kiadó megnyugtatott mindenkit: a Patriots még mindig fejlesztés alatt van.

E3 2013: Next-gen cím lesz a Rainbow 6: Patriots

Miután a Ubisoft sajtókonferenciáján ismét nem hallottunk semmit az új Rainbow Sixről, az IGN rákérdezett a kiadó értékesítési alelnökénél arra, hogy mi a helyzet a játékkal. Naná, hogy next-gen cím lesz.

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Rainbow 6: Patriots - a multi már elkészült

Jade Raymond, a Ubisoft Toronto bájos fejese a VG247-nek megerősítette, hogy csapatuk elkészült a Rainbow 6: Patriots többjátékos módjával, így már a montreali részlegen múlik a játék sorsa.

Next-gen játék lehet az új Rainbow Six

A Rainbow 6: Patriots felől régen nem hallottunk, noha a sorozat visszatérésére évek óta várnak a rajongók. A tavaly novemberben bemutatott epizód állítólag 2013-ban érkezik, és bár a platformlistát ismerjük, a Ubisoft fejese nem zárta ki, hogy végül next-gen konzolokra jelenhet meg a játék.

E3 2012: Hol van a Rainbow Six: Patriots?

Most, hogy a Ghost Recon új része már a boltokban, újra előtérbe kerülhet a Ubisoft másik taktikai shootere, a Rainbow Six. A Szivárvány Hatos fejlesztésének bizonyára nem tett jót a kreatív direktor, David Sears év eleji távozása, de a franciák megnyugtattak mindenkit.