E3 2011: Szinte borítékolható a PlayStation Vita

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Ha már az európaiaknak éjszakázniuk kell a Sony konferenciája miatt, honnan máshonnan szivároghatnának ki a legújabb infók az NGP végleges neve kapcsán, mint az öreg kontinensről. Nagy meglepetés nincs: egyre biztosabb, hogy a PSP utódja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba.

Szinte már az NGP bejelentése előtt tudtuk, hogy a PSP utódja nem viselheti a PSP2 nevet - lehet szubjektív gondolat, de ez a számozásos dolog nem passzol ide, másfelől pedig állítólag a Sony nem akart "elmaradni" a Nintendo 3DS mögött a számegyenesen, ezért ejtette ezt a formulát.

Megindult tehát a találgatás, hogy mi lesz a nyilvánvalóan kódnévnek szánt NGP utódja, mostanában pedig minden jel arra mutat, hogy a latinos PlayStation Vita lesz a nyerő elnevezés: ezt több blogger is kiszivárogtatta, illetve bizonyos forráskódokban is rá lehetett akadni az ominózus keresztnévre.

Mostanra pedig szinte borítékolható, hogy ez lesz a kütyü neve: mint kiderült, a Sony Computer Entertainment Europe levédette Európában a PlayStation Vita és a PS Vita elnevezéseket is, illetve a logót is kisajátította - ez egyébként abszolút megegyezik a korábbi képeken látottakkal. A hivatalos megjelölések is fedik az NGP területét, ezek után pedig nincs kétségünk afelől, hogy Vitának kell hívnunk a PSP utódját.

10.
10.
paganmantis
Nem vitás, veszek egyet :D
8.
8.
AssaX
Szerintem mindegy hogy hívjak csak ütős legyen az új psp2 ;-) !!!
3.
3.
steve 18
#1: Igazság....!! "vitázunk" :D:D:D:D
1.
1.
tundra
Mielőtt elneveznek egy terméket igazán megnézhetnék, hogy melyik nyelven mit jelent :D

Jani mit csináltok? Vitázunk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...