AZ ELSŐ XBOX2 KÉPEK!

  • Írta: Daks
  • 2005. április 23.
  • Képek
Link másolása
Tisztelt publikum! Megérkeztek az első (immáron igazi) képek az Xbox2 szuperkonzolról! Nincs fake, nincs hazugság, ez az XBOX!

Tisztelt publikum! Megérkeztek az első (immáron igazi) képek az Xbox2 szuperkonzolról! Nincs fake, nincs hazugság, ez az XBOX!

Az első fényképen a tegnap bemutatott lecsatolható winchester-t látjuk, immáron távolabbról. A jelek szerint igaznak bizonyultak azok a pletykák, miszerint a gép oldalán helyezkedik majd el a cserélhető merevlemez.

Itt pedig maga a konzol látható. Kemény, mi? :)

6.
6.
lesi20
Hú wazze ingen... tom moderáló vagy de igy vissznézve a kommenteket XD
5.
5.
fojesz
4.
4.
Myko Alto
Azt hiszem, hamarosan kiderül, kinek volt igaza!
3.
3.
lewton6
ezek ilyen nyálcsorgatás képek a microsofttól. azért világít ennyire a gomb, mert a reklám szakemberek azt hitték, hogy így dívatosabb, így kiszínezték. de lehet, hogy tényleg kamu...
2.
2.
Daks
tobb kulfoldi site is mondta, h megerositettek a kepek igazsagat. hogy miert nem egeszalakosat fotoztak? mert ez nem kemfoto, hanem egy ugyes marketingfogas eredmenye. csak a felso kep fenykep, az alsorol ugye uvolt, hogy nem. amugy ourcolony.net (xbox2 teaser site) kuldte elso kepet.
1.
1.
InGen
Ezek a képek kamuk, tisztán látszik, hogy valami képszerkesztővel rakták össze, különösen az alsó képnél, ahol az a neonos bekapcsoló gomb szinte leugrik a képről (mondjuk az egészen tisztán látszik hogy kamu).



Nameg ugye, mérnem jönnek olyan képek, amin az egész gép látható? Ha már valaki lefényképezhette, miért nem fényképezte le "egészalakosban"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...