E3 2011: Dynasty Warriors Vita bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Hír
Link másolása
A tömeghentelős játékok szerelmeseinek jó hír, hogy a meglehetősen repetitív stílus a Sony legfrissebb üdvöskéjén is tiszteletét teszi. A Vitára készülő Dynasty Warriors ismérvei ugyanazok, mint a nagygépes változatoké, de bejön a képbe az érintés- és mozgásérzékelés. Képeink és videónk is van már.

Bizonyára nem ez lesz a végleges címe a Vitára szánt játéknak, a Koei viszont nem volt rest bőkezűen szórni a tudnivalókat és kedvcsinálókat az anyagból. A Dynasty Warriors játékok minden védjegyét magán hordozza a cím, a lényeg ismét az, hogy rendíthetetlenül törünk előre a lineáris pályákon, közben egyszál magunkban végezzük ki a nyakunkra törő, meglehetősen hasonló fizimiskával megáldott keleti harcosokat.

Isteni sebességű támadásokat hajtunk végre, amiket ha aktiválunk a képernyőn, több irányba is becélozhatjuk az ellenséget. Az érintésérzékenység arra is jó, hogy kitörjünk a rosszarcúak szorításából, csak jótanács: óvatosan tapkodjuk a képernyőt.

 

A Sixaxis mozgásérzékenységnek többször is hasznát vehetjük, ahogy a hátsó - szintén érintésérzékeny - panelnak is. Kapunk négyjátékos multiplayert és GPS-alapú szolgáltatásokat - teljesen kihasználva a Vita képességeit.

A 2012-es megjelenésig csekkoljátok az alábbi képeket és a friss előzetest!

3.
3.
Andy Lightning
JAJ nekünk... Mindegy, reméljük, hogy jó lesz, de ez a fejlesztőkön múlik...
2.
2.
Még a végén lesz "értelme" a Dynasty Warriors szériának a Vitán? :) Sokan körbevesznek, kanyarítasz egy körfélét az érintőképernyőn és szétrepülnek! Király!
1.
1.
ZERO88
Azt kell mondanom ennek a gépnek sokkal jobban kihasználják a lehetőségeit mint Pl: a ds-nek vagy 3ds-nek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...