E3 2011: Újabb Dark Souls látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
A konzolok legkeményebb RPG-jének ígérkezik a Dark Souls, mely hűen követi a Demon Souls nehézségét. Ritka az olyan produktum, ami semmibe veszi a mai trendeket, ahol a jelszó a türelem és a kitartás, hiszen csak így arathatunk babérokat. A lényeg házhoz jön: képek és játékmenet.

A királyok és a sárkányok korába kalauzol el a Dark Souls, ahol a kezdő karakterek számára a rémálom jött most el. Nem a tömeges kalandoroknak kedvez a négyfős online multiplayer, igaz, sokkal összeszedettebb és normáktól eltérő többjátékos üzemmódot szánnak a játékhoz. Igényli a stratégiát, a rugalmasságot, az óvatosságot és a türelmet.

A fejlesztő From Software nagyon büszke a zökkenőmentes világra, mely sokkalta több lehetőséget rejt, mint a Demon Soulsé. Játékidőt tekintve 60 órát ígérnek, s több mint 100 féle szörny ugrik a nyakunknak.

A karakterfejlődés szerves része a játéknak, hozzáférhetünk különböző fegyverekhez és páncélokhoz, amiket relatíve sűrűn cserélgetni is fogunk. Az online üzenetküldő rendszer is visszatér, ahol a korábbi játékosok szellemképben utat mutathatnak a többiek számára, netán csapdákba csalhatják őket.

A Dark Souls megjelenése októberben lehetséges, ám PS3 mellett immáron Xbox 360-on is. A játékmenet alapján kemény dió lesz:

1.
1.
gucho
na ez jó lesz, várós kis gamma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...