E3 2011: 24 perces Forza 4 prezentáció érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
A Gamespot munkatársainak lehetősége nyílt, hogy zárt ajtók mögött, hosszabban is szemrevételezhesse a Forza Motorsport 4-et. Mozgás közben még gyönyörűbb, mint valaha - a négykerekűek szerelmesei tobzódhatnak a lehetőségekben, míg a hétvégi Kinect-bolondok is ökörködhetnek egy jót.

Az autó enteriőrje olyannyira részletes, hogy ennél jobban már csak az lenne a realisztikusabb, ha foltokban jelentkező porcicákkal, vagy a fater szalonnazsíros ujjlenyomataival találkoznánk a Ferrari belsejében. A játékmenet nem sokat változott, igaz, a vezethetőség így is szinte tökéletes volt, ám mint a prezentációt tartó csóka is hangsúlyozta, az új játékmódok tekintetében el leszünk kényeztetve. Továbbá az online részt is átdolgozták - de mindenről meséljen a csaknem fél órás videó:

A Forza Motorsport 4 idén október 11-én kerül majd boltokba, természetesen kizárólag Xbox 360-ra.

9.
9.
Falcon
Állítólag ez lessz a világ legjobb autós játéka!Hát kiváncsi leszek!
8.
8.
ilor14
szerintem is jobb mint a gt
7.
7.
Tyebeca
Durván fest. Kiváncsi vagyok a végtermékre.
6.
6.
Porcupine Tool
Így is van...ez a dolgok rendje:most a Forza4-re csorgatjuk a nyálunkat,majd jön a GT6 és az fog mindent lemosni a színről.Mi játékosok csak profitálhatunk a versengésből.
Ez az első játék ami miatt sajnálom,hogy nincs X360-am is a PS3 mellé.Remélem lesz alkalmam kipróbálni valahol.Kíváncsi vagyok milyen fizikát sikerült alápakolni,mivel a GT-nek mindig is az volt az erőssége.
5.
5.
l4cyk4
nem akarok senkit megbántani de sztem ez odaver a GT 5-nek és még mielőtt jönnétek a fanboyozással leszögezném h nincs konzolom, szóval ez egy kívülálló nézőpontja!
4.
4.
LAZLOW20
Én PS3 és GT 5 tulaj vagyok de bánom hogy igy nem játszhatok a Forza val mert nagyon igéretesnek(még nem volt alkalmam kiprobálni)tünik mindeggyik része,én se értem mit veszekszenek a fanboyok.
3.
3.
lukaka
#1: egyetértek már mint a fanboyos részével
1.
1.
hakydakillah
Hát éz kész, végem van, tuti vétel :-) Vártam egy kicsi fejlődést, mert mindig azt ugassák, hogy ez a maximum, amit a box tud, de már most látni, hogy itt nem is olyan pici fejlődésről van szó… Persze ennek csak örülök, mert ha a Forza tud grafikailag ennyit fejlődni, akkor más játék is…

PS: GT vs Forza fanboyok remélem nem kezditek itt is a vitát, mert már unalmas összes hírnél a kötekedéseket olvasni. PS3-on a GT a csúcs, boxon a Forza, Pc-n meg sok van... Összes jó, úgyse győzöd meg a másikat, hogy a tiéd miért jobb… ENNYI!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...