E3 2011: Screenshotok a felújított Halóból

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Képek
Link másolása
Ahogy arról már beszámoltunk, a Microsoft konferenciáján megerősítették a korábbi pletykákat, a Halo: Combat Evolved valóban kap egy felújított változatot a tizedik születésnapjára. A játékból új screenshotokat kaptunk, köztük két olyan kép is van, amellyel összehasonlítható a minőségjavulás.

A Halo: Combat Evolved - Anniversary november 15-én kerül boltokba, és külön öröm, hogy nem kérnek majd el érte 60 dollárrt: a felújított változat mindössze 40 dollárt kóstál, ezt a 343 Industries egyik munkatársa erősítette meg a Twitteren keresztül.

A fenti screenshotok a játék hivatalos honlapján bukkantak fel, köztük akad néhány, amelyik az eredeti játékkal való összehasonlításra is alkalmas: lám, ennyit fejlődött a Reach motorja az első részhez képest. Az új játék nem csak az egyjátékos részt, de hét darab közkedvelt, eredeti multiplayer pályát is magába foglal, az Xbox Live-kompatibilis alkotás egyaránt játszható kooperatív és kompetitív multiplayer módban.

5.
5.
#3: Ez egy érdekes kérdés, mert ügye az első kettő jött pc-re is, tehát ha erről van szó elméletileg (!) lehetne szó róla, hogy mi is kapunk egy kis morzsát. :) Másfelől szerintem egy ilyen HD update kifejezetten a box-ról szól, mivel ezek a részek a régi gépre jöttek ki és aki akar játszani vele 360-on az kap egy kis minőségi javítást a pénzéért. Egy szó, mint száz, nem hiszem, hogy lesz pc-re és én jobban is örülnék egy 3 és reach kiadásnak, mintsem a felújított első két résznek! :)
4.
4.
biohazard rex
"E3 2011: Screenshotok a felújított Halóból" tudtommal a halo azt rövid o-val írják nem? csak hogy tudjak kötözködni. :D
3.
3.
Optimus Prime
Pc-s verzióra tényleg semmi esély? Csak mert nem fájdítom tovább a szívem a screenshotokkal se. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...