E3 2011: Folytatást kap a Trials HD

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trials HD-t valószínűleg nem kell bemutatni, a crossmotoros arcade őrület milliók fejét csavarta el pillanatok alatt, az egyik legnépszerűbb játék ez, kérem, ami valaha megjelent az Xbox Live-on. A RedLynx a minap bejelentette, hogy folytatást készít a címhez, az új rész neve pedig: Trials Evolution.

Az oldalnézetes motorverseny eddig két kiegészítőt élt meg, a játékot immár több mint kétmillióan töltötték le. Nem kell részletezni, hogy egy XBLA-cím esetében ez óriási szám, ezek után pedig végképp nincs mit csodálni azon, hogy a RedLynx belevág a folytatás elkészítésébe.

A Trials Evolution megint Xbox 360-exkluzív lesz, megjelenése idén ősszel várható. A fejlesztők szerint nem egyszerű folytatást kapunk, a játékot a játékosok visszajelzései alapján rakták össze, így az új rész a legkirályabb Trials lesz, amit valaha elképzeltünk. Mindenekelőtt a koszos raktárépület száműzésre került, az Evolution már a szabadban játszódik, emellett újdonság lesz a játékosok által készített pályákat áttekinthetően összefogó Track Central és a multiplayer mód is. Van néhány látnivaló, nézzétek meg őket!

9.
9.
és akkor most tényleg nem lesz pc-re ? (evil grin) :)
8.
8.
FU€GO
Nagyon-nagy game! :D
Örülök a hírnek!
7.
7.
hakydakillah
Amúgy rohadt jó játék, örülök a folytatásnak. Nem is kell jobb grafika, csak maradjon a hangulat. A kinti terepnek külön örülök, szóval tuti vétel :-)
6.
6.
hakydakillah
Beszállok én is :-D

5. A Trials HD és Evolution Xbox exkluzív, és annyiban van igazad, hogy van pc-n is Trials, talán 2008-ban volt az utolsó epizód, Trials2:Second Edition néven. Érthetőbb példa mindenkinek: MGS4 PS3 exkluzív, miközben voltak multiplatform részei is...
5.
5.
Quent1n
#4: PC-n is van Trials, Steamről húzható és jó darab! :)

Facepalm?... :)
4.
4.
mnmn1
#2: "A Trials Evolution megint Xbox 360-exkluzív lesz, "

Facepalm...
1.
1.
Jackie Estacado
Fantasztikus...de nem ruházok be rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...