Trials Evolution X360

Folytatódik a Trials HD! A fejlesztők szerint az új rész több lesz egyszerű második résznél - így legyen!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

Megvan a PC-s Trials Evolution dátuma

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy az Xbox Live-on nagy sikert arató Trials Evolution PC--re is megjelenik. A Ubisoft és a RedLynx most tisztázta a megjelenési dátumot is egy trailer kíséretében.

Metacritic: gyenge volt a tavalyi év

A játékok pontszámait átlagoló Metacritic idén is elkészítette a maga évösszegzését, amiből az is kiderül, hogy 2012-ben jóval kevesebb játék kapott kiváló értékelést, mint 2011-ben.

Egymilliónál jár a Trials Evolution

Egymillió letöltést hozott a Ubisoft és a RedLynx számára a Trials Evolution, és decemberben már jön is a játék második DLC-je, amit - hogy, hogy nem - a világvége inspirált.

Megjelent a Trials Evolution DLC-je

Letölthető a Trials Evolution első DLC-je, az Origin of Pain alcímet viselő kiegészítő temérdek tartalommal várja az egyébként is bőséges alapjáték rajongóit. A megjelenés apropóján launch trailert adott ki a Ubisoft, ha kattintotok, kiderül, milyen finomságok gyarapítják a Trialst!

PC-re is megjelenik a Trials Evolution

A Trials Evolution töretlen sikernek örvend Xbox Live-on, ám a fejlesztők megerősítették, hogy PC-n is napvilágot lát a minden földi jóval megpakolt Gold Edition. Egy motor nyergében kell birokra törnünk, miközben a folyamatosan nehezedő pályákat abszolváljuk. Ismerős, ugye?

27 százalékkal nőttek a Ubisoft bevételei

A párizsi székhelyű kiadó legújabb negyedéves jelentéséből kiderül, hogy a Ghost Recon: Future Soldier szépen tejelt a kasszáknál és az online részleg bevételei is a duplájára nőttek. Számokban ez 131 millió eurós bevételt jelent, mely 28 millió euróval több, mint tavalyi év azonos időszakában.

Trials Evolution - videón a rajongói pályák

Szépen növekszik a Trials Evolution rajongói bázisa. Mi sem tükrözi ezt jobban, mint az, hogy rengeteg felhasználó által kreált tartalmat érhetünk el a játékhoz. A RedLynx szépen csokorba gyűjtötte a legjobbakat és egy trailer formájában be is mutatja nekünk.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.